خیر! آشنایی بدون احساس به دختر شهامت می دهد. به دختر غرور می بخشد و او را از لاک خویش خارج می کند.
دختر چه پیشنهادی را بپذیرد؟آیا پیشنهاد دوستی است؟ خوب خیر! بهتر است نپذیرد. آیا پیشنهاد افزایش ارتباط به منظور شناخت هست؟ بله.جوابی که می دهید"به من اجازه دهید اندکی سبک سنگین کنم و فکر کنم" و سپس اجازه دهید که خود او تماس بگیرد ونه شما.
اگر در نگاه اول دختر، پسر رد نمی شود دختربعد از مدتی پیشنهاد را می پذیرد.قرار بر ارتباط آزاد نیست! شما برای اینکه یک هم پروژه ای مناسب پیدا کنید نیاز دارید که از دیدگاههای علمی او با خبر شوید. بدون رد و بدل شدن احساسات.
بنابراین شما دو نفر مانند دو انسان بالغ رفتار می کنیدبیان جملاتی مانند" من و شما هر دو عاقل و فهیم هستیم و یقینا به قصد بهبود مسیر زندگی خویش هستیم.. دو نفر که قدرت حفظ حدود رابطه را در خویش می بینید . "و هرگز به خویش شک نمی کنید.بدیهی است که یک پسر اگر مقاومت شما را در ایجاد ارتباط احساسی و علی الخصوص جنسی ببیند و محکم بودن شما را ببیند هرگز به پاکی شما شک نخواهد برد. مشکل از جایی شروع می شود که دختر وا دهد. کاترین گرامی روبروی خویش را ببینید اگر سستی نمی بینید خود محکم گام بردارید.