سلام
جان گرامی
توی آینه نگاه کن و آنچه که هست رو ببین، نه آنچه که خودت می خوای. تو دست و بال خودت رو بستی، دست و بال خودی که در تو هست. با حس منفی، با انتظار نابجا. این خود درون ما آدمها همین مدلیه، وقتی بهش نرسی، وقتی درکش نکنی، وقتی باهاش حرف نزنی، وقتی نازش نکنی آنگاه باهات قهر می کنه. مثل الان، که خود تو باهات قهر کرده.
آنگاه وقتی می خوای با کسی ارتباط برقرار کنی، این خودی که پشتیبان توئه و برقرار کننده اون ارتباط، وارد بازی نمی شه.
وقتی می خوای کاری رو درست انجام بدی، این خود تو که مشاور توئه، بهت مشورت نمی ده و تورو تنها می ذاره.
برای انجام هر کاری مستاصل می شی و هر کاری می کنی به دلت نمی شینه، نتیجه کارها خراب می شه، ارتباط هات اشتباه می شه، محاسباتت غلط از آب در میاد و همه اینها علامته و نشانه که به اون خود درونی توجه کنی. اما تو هی بجای اینکه به خودت برگردی و باهاش دوست بشی، اتفاقا باهاش دشمنی می کنی، ازش دور و دورتر می شی و کارهات خراب و خراب تر.

یک دستور العمل 4 خطی برای اون خود ی که درونت هست:
اول پیداش کن
دوم باهاش دوباره دوست شو
سوم ازش کمک بخواه
چهارم بهش اعتماد کن

اونوقت ببین که چه معجزاتی در درون و برونت رخ می ده.
گارانتی من برای این دستورالعمل رگ گردنمه! خدمات پس از فروشش رو هم نه ده سال که یک عمر تضمین می کنم!
جان عزیز،
هیچ چیزی در بیرون غلط نیست. همه از درون ما شروع می شه.
یه مثال واقعی بزنم از خودم:
من هندوانه رو خیلی دوست دارم. تا مدتها بلد نبودم هندوانه رسیده رو تشخیص بدم. مطالعه کردم، روابطی پیدا کردم، تجربی و عملی! اما باور کن نشد که نشد که نشد. با هر تصحیحی که روی روش انتخابم اعمال می کردم، جواب همون بود: هندوانه کال و سفید! یکروز یک کار دیگه کردم. با خودم گفتم مشدی! بیا ایندفعه برخلاف فرمولت عمل کن. یعنی که هر هندوانه ای به نظرت رسیده بود رو بر ندار، بلکه هندوانه ای رو بردار که کاملا برعکس این صفات رو داشته باشه.یعنی هندوانه ای که فرمول تو بهت می گه این کاله! با هیجان خاصی اینکار رو کردم و نتیجه شگفت انگیز بود!!! شیرین و قرمز و رسیده!!!!
من همه روند کارم در انتخاب هندوانه درست بود، فقط باید یک "-" اولش می گذاشتم. و من هم خیلی راحت بجای بهم زدن اون فرمول بظاهر غلط که مدتها برای بدست آوردنش تلاش کرده بودم - و خیلی هم سریه!- ، یه منفی اولش گذاشتم و... سالهاست که بعنوان متخصص در جداکردن هندوانه رسیده شهره آفاقم، بخصوص پیش خانواده خانمم!!!!
آینه چون نقش تو بنمود راست
خود شکن، آئینه شکستن خطاست
پیروز باشید