سلام.
شما تا به حال 3 تايپک ايجاد کرده ايد.
ديگه دير شده,...
من نگرانم ....
من اعتماد به نفس ندارم!!!
--------------------------
دوستان پاسخهاي را در تايپکهاي شما قرار داده اند اما شما هيچ ارسالي در جواب آنها نداشته ايد؛خوب؛اين يعني شما خواهان تغيير نيستيد؛و در جاي دگر دنبال برداشت بذري که پاشيده ايد ميگرديد
بنده منکر اين نيستم که شما با مشکلات زيادي دست وپنجه نرم کرده ايداما اين را هم بدانيد که همه به نوعي درگير اين مسائل هستيم.لحظه هاي تلخ و سخت زندگي همه براي سعادت ما است,ما بايد در رنجي که ميکشيم معنا ومفهومي بيابيم ؛
دوست گرامي
شما منفي گرا هستيد,بيش از حد واندازه اي که هستيد از خودتان توقع داريد.زندگي را به خودتان سخت ميگيريد و اينکه همانطور که خودتان ميدانيد اعتماد به نفس شما پايين است.و به شدت نا اميد.قصد ندارم شما را ناراحت کنم هدف اين بود که بيشتر در مورد خود آگاه شويد. و در اين موارد دنبال راه چاره باشيد ؛
منطقي باشيد و واقعبين ؛شما فردي توانا و با اراده هستيد,روي يک تکه کاغذ موفقيتهاي خود را بنويسيد,نيمه پر ليوان را ببينيد هيچ گاه دير نيست,ماهي را هر وقت از آب بگيري تازه است..مسئوليت زندگي تان را خودتان بر عهده بگيريد.
از مقالات تالار استفاده کنيد اما يک نکته همانطور که دوست گرامي نقاب اشاره کرده اند؛خودتان بايد خواهان اين تغيير باشيد,

علاقه مندی ها (Bookmarks)