با سلام
مدیر محترم سایت
اول از همه لازم به ذکر است که من نسبت به نظرات دوستان عزیزم بی توجه نیستم و برایشان ا حترام ویژه ای قایلم اینکه من اصرار کردم که شما به من هم پاسخ بدهید فقط به این دلیل بود که علاوه بر دوستان از نظرات شما هم بهره مند بشوم
شما می فرمایید که
شما آنقدر تحت فشار استرس هستید و سراسیمه و عجول شده اید،که عرض مدت سه روز این تاپیک رو ایجاد کردید
باور کنید دو سال تمام است که من به این اقا علاقه مندم و بحث یک روز و دو روز نیست
شاید شما گمان کنید که من فقط با دیدن چهره و ظاهرشان ان هم از دور به این احساس دچار شدم اما حقیقتا دیدن ایشان فقط یک جرقه برای این احساس بود و من بعد از اون با مطالعه در مورد ایشون مصاحبه ها کلیه صحبت هاشون نظر کسانی که ایشون رو از نزدیک دیده بودند اطمینان یافتم که ایشان همان شخص دلخواه من است
اگر شما نظرتا ن این است که احساس من خود را منطق نشان می دهد و من تماما احساسی برخورد می کنم پس خواهشمندم راهنماییم کنید
لطفا بگید چکار کنم تا این مشکل برام حل بشه
دست خودم نیست واقعا به اینکه می گویید برای عاشق شدن حتما باید طرف خود را از نزدیک دید اعتقادی ندارم
می خوام با ایشان بیشتر اشنا بشم خودم رو بیشتر به ایشون بشناسانم و بفهمم که ایشان جه احساسی به من دارند
منتظر راهنماییها و نظرات ارزشمند شما و دیگر دوستان خوبم هم هستم