سلام به همگی
خواهش می کنم یکم آرومی باشید اصل قضیه کاملا فراموش شده فقط داریم باهم بحث می کنیم
متاسفانه به عقیده ی من مهریه زمانی مقدس بودو هدیه ی مرد به زن محسوب می شد الان چند ساله که این واژه برای یک سری افراد سود جو شده وسیله ی تجارت
همیشه قدیما که می رفتن خاستگاری می گفتن مهریه رو کی داده کی گرفته ولی متاسفانه الان دیگه نمی شه این حرف رو زد
همه ی آقایون وقتی می خوان عقد کنن از این می ترسن که اگه یه روزی قرار باشه مهر رو بدن باید چیکار کنن
و بالعکس خانوم هایی که مهریه ی پایین دارن از این می ترسن که اگه یه روز مرده مشکل داشته باشه بدونه مهر چیکار کنن
یعنی از همون روزهای اول زندگی استرس همراهشونه پس بدون و نبودن مهر در هر صورت مشکل سازه
من خودم به عنوان یه خانم نمی گم مهریه نباید باشه ولی بدونش نباید باعث بشه خانوما فکر کنن یه چماق دارن که می تونن هر موقع اراده کنن بکوبن تو سر آقایون
مهریه از نظر من پشت وانه ای است برای زن فقط در شرایط خاص مثل اینکه مرد مشکل روانی داشته باشه و دست بزن داشته باشه عیاش باشه و این هم در صورتی که مرد خرج نکنه و زن برای تامین مخارجش دچار مشکل بشه به ناچار مهریه رو طلب می کنه
ولی من با این قضیه که چون مهریه طبق اسلام حق زنه پس زن می تونه هر موقع که دلش خواست و با شوهرش لج کرد مهریه رو بگیره کاملا مخالفم
مردی که بخواد بخاطر ترس از پرداخت کردن مهریه راه کج نره و زنش رو دوست داشته باشه و بهش محبت کنه جز تظاهر چیزه دیگه ای تو زندگی نداره اون مردی مرده که بدونه هیچ شرط و شروطی آدمو بخواد
موفق و پیروز باشین
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)