ارمان جان سلام
مرسي از زحمتي كه كشيديد اين تاپيك شما به من چند نكته را گوشزد كرد
نوشته هاي من روي شما خيلي تاثير داشته چه مثبت چه منفي اما حتما تاثيرگذاشته و همين تاثير باعث شده كه وقت بذاريد و اين تاپيك را تهيه كنيد .
در مورد شيادي اگر هدف اين بوده از روي موضوعات تاپيك هاي من ميشه به اون پي برد كافي از ابتدا برسي شون كنيد اگر تشويق به انديشيدن شيادي محسوب ميشه (مقوله ايي كه در هر تاپيكم مطرحش كردم ).راستي دوست من مگر ميشه در اين سايت اين كار را كرد حتما بش فكر كردي كه درباره من ترس اين كار را داري ؟ ميشه براي ما هم توضيح بديد
اينكه ازكجام به قول روزن جان چه فرقي ميكنه از گوانتانامو يا كابل اين چقدر به پر بودن حرفهاي ما و انديشه هاي ما كمك ميكنه؟ اين كه من كي هستم ؟ عزيزم بازم چه فرقي ميكنه به دانشجو به
يه پيرمردبه بازاري يه راننده تاكسي يه جامعه شناس يه پزشك يه يه باربر چه فرقي ميكنه ؟اين جا محل تبادل نظر است . (هر چند كه من ازابتدا ورودم درباره خودم دورغي نگفتم .)

اينجا ما فقط از پس افكارمون سخن گفتيم انديشه هامون را بيان كرديم اين انديشه ها چقدر اذيت كننده بوده كه اينجور شما را براشفته ؟
بعد از بيمار گونه بودن اين افكار گفتي ؟ افكار سالم چي هست ؟اساسا افكار درست كدوم افكار هستند ؟چطور ميشه تشخيص داد؟ مثلا همين افكار شما درباره من ؟
ما كه هركدوممون جهان را از پشت عينك خودمون ميبينيم و به همديگر از خلال اين باورهاي ذهني نگاه ميكنيم با چارچوب هاي عقلاني خودمون .ايا ميتونيم اينقدر راحت حكم صادر كنيم ؟
ميدوني اين كارت باعث ميشه خود سانسوري پيش بياد و با ديدن اين تاپيك دوستان ديگه بخاطر اين برخوردها ديدگاهشون حرفهاشون را راحت وبي دغده بيان نكنن عزيزم
واقعا اين كه پس يك حرف چه ادمي باشه چقدر ميتونه مهم باشه در نگرش ما به اون انديشه ؟اونقدر كه براي اثبات كردن اشتباه بودن يك انديشه ما ادم پشت اون حرف را نقد كنيم و انگ بر چسب بزنيم ؟خيلي دوست داشتم به جاي ساختن اين تاپيك درباره من اين را درباره حرفهايي كه تا به حال اينجا زدم ميساختي و اونها را يكي يكي محكوم به اشتباه و غلط بودن ميكردي .
وقتي براي من پيغام زدي و عذر خواهي كردي از تهمت ها و ازم درباره خودم اطلاعات گرفتي فكر كردم ميخواهي با من در رابطه با تاپيكهام بحث كني استقبال كردم و حتي دعوتت كردم به
وبلاگم و براي همين هم ازت خواستم ايميلت را بدي چون فكر ميكردم با يك دانشجو روانشناسي در ايران روبرو هست. ولي اين كارت از چيز ديگه خبر ميده !
حس مسوليتت در برابر دوستانت كه گول صدرا را نخورن قابل تحسين است ولي چرا عزيزم چرا به جاي محكوم كردن خود صدرا با كمي مطالعه و تحقيق سعي نمي كني تك تك صحبتهاي صدرا را به غلط بودن محكوم كني ؟ به ات قول ميدهم اين موثر تر از اين كار هست و زودتر و با حكم محكمه پسند تر مي توني صدرا را به گزاف گويي محكوم كني
ناراحت نشو ولي عزيزم نشون دادي خيلي باهوش نيستي !
اين كه من كجا هستم چقدر مهمه ؟نميخواهم در اين باره صحبت كنم چون اين مسله خرد و كوچكي است در حد واندازه من شما نيست ولي دوست عزيزم بخدا قسم اين مهم نيست كه ما كجا هستيم و كه هستيم اين
مهمه كه انديشه ما نگرش ما ديدگاهاي ما چه هستند تو كه دانشجو روانشناسي هستي به ديدگاهاي كارل راجرز نگاه كن ميگفت از پس هذيانات بيمارانم هم درسها اموختم چه بسيار افراد سالمي
كه هرگز نميتوانستن انقدر دقيق و درست بنگرن .
وحالا شما دوست عزيز من را نشناخته نديده بخاطر حرفهايم فقط حرفهايم (ايا من كار ديگري كردم در اينجا ايا با كسي خارج ازاين محيط ارتباط برقرار كردم ؟از مدير مجموعه ميتوني بپرسي )
متهم ميكني و دوستان را هشدار ميدهي به حضور من .
از اين خيلي ناراحت ميشم چرا ؟ چرا؟ 4 تا هم كلام هم زبان (نميگم هموطن !تاپيك قبلي يادت هست ) در يك محيطي مجازي كه فقط حرف ميزنن و تبادل انديشه ميكنن به جون هم بيفتن و
همديگر را تخريب كنن مگر كاري بجز صحبت كردن ميكردن ؟ يعني دوست من ما نبايد حتي تحمل حرفها و انديشه هاي همديگر را داشته باشيم ؟
ارمان جان خيلي عزيز هستي دوست من اما كمي دمكرات تر باش كمي انديشمندانه تر برخورد كن صدرا اگر اشتباه ميكنه با اين ديد نبين كه چگونه محكومش كنم و چگونه به او حمله كنم با اين ديد ببين كه چگونه دركش كنم تا كمكش كنم .
بهر حال من هر كجا باشم اينجا را محلي براي صحبت كردن ميدونم ولي هيچ جاي دنيا اينگونه حكم صادر نميكنن كه شما دوست من صادر كردي ارمان جان اگر دوست داشتي من تلفنم را در اختيارت
ميگذارم و ميتونيم با هم ارتباط داشته باشيم براي اينكه هزينه اي هم براي شما نداشته باشد من تماس ميگرم فكر ميكنم دوستان خوبي بتونيم باشيم براي هم ايمل من راهم داري .
من ميانديشم پس زنده هستم .كانت
اردات صدرا