آ؛رزو خانم این قدر با عینک ارزشی به مقولات دنیوی و احساسی برخورد نکنید،به هر حال دل است و هزار و یک ابتلا و دلبستگی و . . . .
تازه در حال حاضر 80% پسر و دخترها با هم دوستند.
تشکرشده 926 در 486 پست
آ؛رزو خانم این قدر با عینک ارزشی به مقولات دنیوی و احساسی برخورد نکنید،به هر حال دل است و هزار و یک ابتلا و دلبستگی و . . . .
تازه در حال حاضر 80% پسر و دخترها با هم دوستند.
تشکرشده 755 در 381 پست
من هم عرض کردم حالا که شما اول راه هستید درست تصمیم بگیرید تا کمتر اشتباه کنید .نوشته اصلی توسط گرد آفرید
این دلیل نمیشود که دل بدون افسار هر جا که میخواهد برود چون دلاست .
به عقیده من دل و احساس سریع گرفتار میشود زمانی که عقل هنوز برای تحقیق خود در بین راه است پس تا هنوز دل و احساس گرفتار نشده باید عقل را بکار اندازیم که هر وقت دل گرفتار شد عقل آن را تایید کند که تصمیم دل درست بوده است .
میدانید چه کسانی بخاطر یک عشق ساده دست به کارهای خطرناک زده اند و خود واطرافیان را گرفتار کرده اند ؟
میدانید حداقل ضرر یک عشق به نتیجه نرسیده افسردگی است که عمری صاحب آن را به رنج و عقب ماندن از زندگی دچار میکند ؟
پس لااقل یاد بدهید کسی عاشق نشود .
نمیدانم این عقیده من است![]()
آرزو (جمعه 03 خرداد 87)
تشکرشده 926 در 486 پست
پس لااقل یاد بدهید کسی عاشق نشود .
هم تالاری گرامی دقت نکردید که این کار آموزش مُردگی است.
گرد آفرید (چهارشنبه 08 اسفند 86)
تشکرشده 755 در 381 پست
اتفاقا من عاشقی کرده ام و به مردگی رسیدم و برای برگشتن به زندگی بسیار رنج کشیدم و وقتی به خودم آمدم بشدت از آن افکار و عاشقی پشیمان بودم ،برای همین راه پر خطری که تجربه کرده ام توصیه میکنم مراقب خودتان باشید .کار بدی میکنم؟نوشته اصلی توسط گرد آفرید
مگر "خیلی دوست داشتن" چه عیبی دارد که خودمان را به قافله پر پیچ و خم و پر ترس و اضطراب و درمندی عشق بسپاریم که هر که بدنبالش رفته به زحمت افتاده است؟
من بحثهای شما را با دیگر دوستان خوانده ام لطفا کمی صبور باشید و همیشه به نظرات خویش مهر استاندارد نزنید.
از شما متشکرم و دوستتان دارم.
تشکرشده 926 در 486 پست
احساس می کنم در پاسخ به دوستان تازه وارد،ما قدیمی ها داریم با خودمان درگیر می شویم!!
گرد آفرید (چهارشنبه 08 اسفند 86)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)