دوستان نميدونم فقط من هنوز با برخي از مفاهيم مشكل دارم يا همگي همينطور هستند ولي چيزي نميگن
ما در ايران هنوز بعد از چندين سال براي اينكه نتونستيم خيلي از مشكلات و معضلات جوانان رو حل كنيم به يك سري از مفاهيم روي مياريم و به اصطلاح پشت اونها خودمان رو پنهان ميكنيم
مفاهيمي مثل "دشمن" و يا "تهاجم فرهنگي" و ..از اين دست ،بجاي اينكه بنشينيم درست در اين موارد كنكاش كنيم،مطالعه كنيم و بعد از بررسيهاي متعدد براي اون راهكار بديم فقط به دليله يك سري از مسائلي كه ممكنه به منافع شخصي ما لطمه بزنه سعي ميكنيم با اين جور صحبنها صورت مسئله رو پاك كنيم
چرا هيچ كس توي اين مملكت نميگه چرا بعد از اين همه سال هنوزم جوانان ما در مسئله جنسي مشكل دارند
اول گفتيم مسئله جنسي كه وجود نداره،روابط بين دختر و پسر كه وجود ندارن،بعد از اينكه ديديم اين مسائل هست گفتيم خوب،تنها راه از بين بردن اين مشكل برخورد قاطع با اين مسئله هست(برخورد در خيابان و...) كه ديديم متاسفانه نتنها بهتر نشد بلكه همه چيز برعكس شد
تنها چيزي كه من ديدم يكمي در موردش مطالعه و باعث تغيير شد درمورد "ماه رمضان" بود كه ما يك عمر عزاداري ميكرديم و بعد از تحقيق بسيار فهميديم اين ماه،ماه مهماني خداست و بسيار مباركه كه بايستي جشن بگيريم نه عزا
فقط ببينيد يك مفهوم به اين مهمي چگونه در يك زمان 180 درجه تغيير كرد
حالا هم كه نتونستيم براي خيلي از مسائل جواب داشته باشيم ميگيم "دشمن" اينطوري گفت،"داره به ما تهاجم فرهنگي ميشه" و از اينجور حرفها
من واقعا خواهش ميكنم بجاي فقط حرف زدن بشينيم ببينيم چجوري ميشه با آموزش دادن به جوانان خطرات روابط جنسي رو كاهش داد،ببينيم از چه مقطعي در دوران تحصيلي بايستي اين مسائل به طور كامل به جوانان آموزش داده بشه تا كمترين خطر رو داشته باشه و ..از اين دسته مطالعات كه نياز به ساعتها وقت گذاشتن با يك تيم كامل تحقيقگر و متفكر داره تا در مورد اين مسائل راهكاري ايجاد بشه
وجود يك تيم مهندسي به دور از داشتن هرگونه تعصبي و منافع شخصي كه اين مسئله رو مهندسي كنه الان در مملكت ما بسيار لازمه

علاقه مندی ها (Bookmarks)