RE: میخوام ازدواج موقت کنم، چجور با خانواده مطرح کنم؟!!!
سلام اقا محمد اينكه شما مي خواين مثل پسرهاي ديگه راه نيافتيد و دخترها رو گول بزنيد و رابطه برقرار كنيد خيلي خوبه ولي چي جوري بايد ازدواج موقت داشته باشيد من فكر نمي كنم خانوادتون قبول كنند اگه بهشون بگيد كه مي خواهيد همچين كاري كنيد ممكنه تصميم بگيرن كه زود شرايط و مهيا كنن كه شما ازدواج دائم داشته باشين كه اين اصلا جالب نيست به خاطر اينكه شما اصلا از نظر فكري و شخصي امادگي ازدواج دائم رو ندارين و الان فقط به مشكل خودتون فكر مي كنيد دوما چه دختري مي خواهد بيايد با شما ازدواج موقت داشته باشه هر كي هست مطمئنا اون هم دليلهاي خاصي براي اينكار در نظر گرفته كه بايد خيلي دقيق علتهاشو جستجو كنيد چون يك فرد عادي كه سر سفره پدر مادرش بزرگ شده و يا يك زن نرمال كه حتي از شوهرش جدا شده كه نمي ياد همچين پيشنهادي رو بپذيره صددر صد اونم يا براي پول مي ياد يا براي تمايلات جنسي يا براي اينكه يك مدتي يك نفر بالا سرش باشه . مي بيني كه هر سه تاي اين موارد كمي خطرناك هستند پس بايد خيلي دقيق رفتار كني به نظر من اگه خودت كسي رو بشناسي و با توجه به اخلاقياتش اين مسئله رو مطرح كني بهتره ( البته مي گم با توجه به خصوصيات طرف مقابل و ........... )
امروز همان فردايي است كه ديروز نگرانش بوديم
علاقه مندی ها (Bookmarks)