RE: لاغری مغز کودک 15 ماه ام وافسردگی شدیدمن.کمکم کنید و راهنمایی
سلام به همتون ازتون بینهایت ممنونم
پسرم هم شکر خدا بهتره با تمریناتی که تو این دو سه ماهه انجام دادیم عضله هاش تا حدودی قویتر شدن
برامون دعا کنید
از اینکه تو سایتی که همه سعی دارن به هم انرزی + بدن حرفای ناامید کننده میزنم متاسفم اما خب آدم بعضی مواقع مجبوره تا یه جوری درد دلهای های پنهانیش رو خالی کنه
آخه هیچ کس تو فامیل حتی مادرم از کاردرمانی و یا حتی مشکل فرزندم خبر ندارن و همین فشار روحی منو بسیار بالا میبره چون همشون ازم میخوان که بچم رو ببرم دکتر غافل از اینکه دکترا تشخیص دادن حالا عاقبت کار بستگی داره به ادامه تمرینات و خدا و خدا وخدا
آنی عزیز پسر من خدا رو شکر خیلی باهوشه منتها به خاطر آتروفی قسمتی از مغزش حرکاتش عقب تر از همسنای خودشه البته حرکات درشت مثل راه رفتن و چار دست و پا و... اما حرکات ظریفش مث استفاده از انگشتاش و ... خیلی عالیه جدیدا هم بخاطر قوی شدن انگشتاش حسابی دستامو چنگ میندازه که درد و سوزشی رو که تو جای چنگ احساس میکنم یکی از شیرین ترین دردهای دنیاست برام دیگه اینکه میتونه برا لحظاتی حالت 4 دست و پا بیاسته ولی هنوز حرکت نمیکنه
راستی از دیروز میتونه تو روروئک حرکت کنه یعنی فقط عقب عقب میره ولی همین هم برا منی که از دیدن بکجا وایسادنش دلم خون بود عالی بود آخه قبلا اصلا نمیتونست وزنش رو روی پاهاش حفظ کنه اما الان تو رو روئک پاهاشو فشار میاره زمین
من هم امیدوارشدم که حالا که حرکت یه بچه 5 6 ماهه رو انجام میده انشا... تا 6 7 ماه آینده بتونه دست به دیوار راه بره
الهی به امید خودت
لحظه سال تحویل برامون دعا کنید
شاید دیگه تا بعد عید نتونم بیام
به دعای همتون محتاجم
پیشاپیش سال نوی همگیتون مبارک
آرزومندم مفیدِ فایده باشی
نه خیلی غیرضروری،
تا در لحظات سخت
وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است
همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگهدارد.
ویکتور هوگو
علاقه مندی ها (Bookmarks)