انگشت اتهام به سمت یک فرهنگ گرفتن کار خوبی نیست بهتر نیست جمله تان را تصحیح بفرمائید و بگوئید من با باورهای غلط حاکم در هر فرهنگی و خانواده ای مشکل دارم ؟! این چیزی که شما می فرمائید بسیار قابل فهم است ولی در هر خانواده ای عمومیت هم ندارد چه رسد به یک فرهنگ . جمله شما این پیام را به من می دهد که این باورهای غلط تنها در فرهنگ ایرانی یافت می شود و جاهای دیگر دنیا از این خبرهانیست . یک سری به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی بزنید تا ببینید چه به روز زنان می آورند راه دور هم نروید همین کشور دوست و همسایه افغانستان . بالاخره باید به این مسئله هم فکر کنیم که این فضا یک فضای مجازی است و خیلی ها در سراسر دنیا امکان دست یابی به این اطلاعات را دارند . پس کمترین لطف در حق خود این است که بیش از این چیزی که به فرهنگ مان آسیب خورده و می خورد با سرنوشت یک ملت باز ی نکنیم . توهمات خانوادگی و رفتارها وباورهای غلط یک یا چند خانواده که نمی شود مجموعه فرهنگ یک ملت . در حالی که از دیدگاه بنده حقیر هم خیلی از مسائل باید مورد بازنگری قرار گیرد و قوانین تازه ای تدوین شود و به سختی و با جدیت هم اعمال شود .

علاقه مندی ها (Bookmarks)