سلامgonahkar87
چه خبره دختر خوب ؟ یه کم آروم باش.
مسلما تو تنها گناهکار روی زمین نیستی . اولینش نیستی . آخرینش هم نخواهی بود . احساس گناه و عذاب وجدان تا اونجا خوبه که به تو کمک کنه رفتاری که فکر می کنی غلطه رو اصلاح کنی . بیشتر از اون می تونه مثل سم عمل کنه و شیرازه ی زندگیت رو از دستت خارج کنه .و این یک اشتباه بزرگتره .
بلند شو گلم .بلند شو.
این افکارو از خودت دور کن .اگه می خوای اشتباهاتت رو جبران کنی . بهترین راهش اینه که دیگه تکرارشون نکنی . قوی باش . به خودت اطمینان داشته باش.قطعا هیچ کسی رو در دنیا نمی تونی پیدا کنی که اشتباه نکرده باشه . اما همه دارن زندگی می کنن و سعی می کنن از اشتباهاتشون درس بگیرن برای یک زندگی بهتر . اگه تو بخوای همین اول راه بمونی توی اشتباهت و هی درجا بزنی و همه ی زندگیتو خراب بکنی که داری مرتکب اشتباه بزرگتری می شی.
از طرف دیگه به قول نقاب عاقل ، هر کسی مسئول احساسات ، افکار و اعمال خودشه . اگر کسی به قول خودت در دام تو افتاده ،خودش هم خواسته که این اتفاق بیفته . چرا فکر می کنی او یک عروسک بی دست و پا بوده که تو هر جور که دلت خواسته با او رفتار کردی ؟ به نظر تو هر کدوم از اونها فاقد عقل و شعور و .. بودن ؟ نه عزیز من . هر کسی به اندازه ی خودش در اتفاقاتی که براش می افته سهم داره . حالا چه خوب و چه بد .مثل تو که این اجازه رو به خودت دادی که تحت تاثیر اونها قرار بگیری . مسلما این یک رابطه ی یک جانبه و یک طرفه ی صرف از سوی تو نبوده . پس بیا و به اندازه ی سهم خودت برای خودت مجازات تعیین کن . نه کمتر و نه بیشتر.
از اون گذشته چند نفر رو می تونی به ما معرفی کنی که تا حالا یه اشتباه هم ازش سر نزده باشه ؟ اینکه من و تو فکر می کنیم فلانی چقدر پاکه و چقدر ... فقط فکره . آدما تا اشتباه نکن که یاد نمی گیرن چی درسته و چی اشتباه ؟ تجربه یعنی همین.
پس لطفا اینقدر نسبت به خودت منفی فکر نکن . به ویژگیهای مثبت خودت هم کمی توجه کن. من می دونم که تو یه دختر دوست داشتنی هستی و فوق العاده و به مراتب بهتر از خیلی های دیگه .آدم که نباید اینقدر زود خودشو ببازه .هیچوقت هم فراموش نکن که اشتباه کردن به معنی بد بودن ، بدردنخوردن و بی ارزش بودن نیست. خیلی وقتها اشتباهها و خطاها باعث می شن ما مسیر رشد و موفقیت خودمون رو بهتر از قبل بشناسیم . البته اگر عاقلانه برخورد کنیم و از هر تجربه درس لازم رو بگیریم.
منم مثل اندیشه توصیه می کنم اسمت رو عوض کنی. یه گشتی هم توی تالار بزن بویژه انجمن ارتباط پسر و دختر. خواهی دید که به همه چیز نمی شه گفت گناه و تو هم تنها گناهکار روی زمین نیستی .یه سوال هم ازت می پرسم .اطف کن بهش فکر کن:
به نظر تو برای اینکه کمتر احساس حسرت و غبن و پشیمونی بکنیم باید چیکار کنیم ؟
دوستت دارم عزیزم و به موفقیتت امیدوارم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)