به قول گردآفرید با درود....
دوست گرامی ""انی""....شما کاملا برداشت اشتباه و دور از منطقی از نوشته های من انجام دادید...نمونه های را اشاره می کنم..
بنده نگفتم ""عشق""یک اتفاق است و حتی یک عادت...من هیچ گاه به کار و زندگی شوهر شما اشاره ای نکرده ام ..در ضمن شما نباید هم کله ای از زندگی داشته باشید زیرا خود همسرتان را انتخاب کرده اید....و این که ""خوشبختی"" را با فداکاری اشتباه می گیرید.
نه بنده و نه هیچ کسی این تصور را ندارد که ....فردی را که احساس خوشبختی می کند ....به احساس او غطبه خورده و در تلاش باشد تا خوشبختی او را زیر سوال ببرد..ما دچار زیاده خواهی نیستیم اما دچار عقب ماندگی هم نخواهیم شد...
کسی به شما نگفت که در چه سطحی هستید و توهینی به شما نشد...
ما اگر بحثی می کنیم عموم را در نظر گرفته و همواره تلاش داریم در راستای حل مشکلات همگان سخن بگوییم...تنها زندگی شما ملاکی برای قضاوت نیست و تنها این حال و هوای عاشقانه ای که در آن غرق هستید شامل همگان نیست....در خانه ماندن و تلاش برای راحتی همسر و فرزندان قابل ستایش است اما در جریان وقایع و مشکلات افراد و جوانان جامعه قرار گرفتن هم ارزشمند است....
چرا فکر می کنید ما "خوشبختی" دیگران را نمی توانیم بپذیریم...ما به این خوشبختی می نازیم اما هرگز نخواهیم گذاشت این حس و حال زیبا ما را از وقایع اصلی زندگانی دور کند...
شما از دید یک ""زن"" به این مشکل می نگرید و از بابت این دید زنانه قطعا اصل ها و موانع رودروی مردان را متوجه نخواهید شد....کافیست از دید یک انسان به موضوع بنگریم...
ما در این تاپیک قصد نداریم کسی را مجازات کنیم یا درباره ""زنان""جامعه دچار ابهام شویم...این جا بحث بر سر مشکلات است نه بر سر زندگی یک نفر...
به هر حال خوشحال هستم که این بحث را ادامه دهیم ....زیرا می دانم هم بنده و هم شما(آنی گرامی) هرگز حاضر نیستید واقعیت ها را منکر شوید.....درسته که باید نیمه پر لیوان را دید اما باید تلاش کرد نیمه خالی آن را نیز پر کرد....
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)