سلام
ببیندختر خوب اینوبدون که اگه خدا تو رو نمی خواست و مواظبت نبود احساس پشیمانی و شرم و عذاب هرگز به سراغت نمی اومد ،همین احساس پشیمانی و توبه رو از خدا داری.
فکر می کنی هر کسی به راحتی موفق به توبه میشه ، اگه خدا خودش نخواد ، پس مطمئن باش خدا بخشیده .
حواست رو خوب جمع کن این شیطانه که داره تو رو نا امید می کنه چون شیطان سراغ جوانای خطا کار با این وسوسه می ره که توبه فایده نداره و خدا نمی بخشه و اونا رو از توبه نا امید می کنه و سراغ بزرگسالا بااین وسوسه میره که حالا وقت دارید بالاخره یه وقتی توبه می کنید فعلا بی خیال و اونارو از توبه غافل می کنه .
پس حواست باشه اینجا فریب شیطان رو نخوری
آرام باش مطمئن باش خدا می بخشه
ضمنناً خدا افشای گناه به وسیله بنده هاش رو دوست نداره تو فقط حرفت رو به خودش بزنی و ازش کمک بخوای کافیه، و بدون که انقدر خدا آبروی امت پیامبرش رو دوست داره که فردای قیامت پیامبر از خدا میخواد طوری به حساب گناه کارای امتش برسه که پیش امتای دیگه بی آبرو نشن یعنی اونا نفهمن و خدا میگه من طوری رسیدگی می کنم که تو هم متوجه نشی یعنی آبروشونو پیش تو هم نمی ریزم .
ضمن اینکه توبه گناه رو پاک می کنه و توبه عملی ، تکرار نکردن گناهه .
تو پشیمان که هستی احساس شرم در درگاه خدا که می کنی و از او بخشش خواستی ، فقط میمونه تکرار نکردنش ، مطمئن باش گناهت که پاک شده هیچ ، اگه راه درست را در پیش بگیری تبدیل به ثواب هم میشه ، این را من بهت قول میدم و اطمینان داشته باش
پس آرام باش







پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)