نقاب عزیز
پسرم شما مختارید که هر گونه دوست دارید به دنیا نگاه کنید واز آن طلب کنید چرا سازگاری ورضایت برای شما به معنای سوختن و ساختن و عذاب است . من نمی فهمم شما فکر می کنید که هر کس در این دنیا ازدواج کرد و یا تحصیل کرد وشغلی برگزید دقیقاو صد در صد به خواست و هدف خود رسیده است و یا می رسد ؟!به نظر من حقیر شما و من باید تلاش کنیم تا به اهدافمان و خواستهایمان نزدیک شویم و حتی به آنها برسیم ولی از اینکه در جایی زمین خوردیم ویا شکست خوردیم هم زندگی را وا ندهیم و به جلو برویم .
شما چه تصویری از گفته های من برداشت کرده اید ؟! من در جای جای تاپیکهای مختلف به این مسئله اشاره کرده ام که همیشه به حق وسهم خودم در جهان هستی اندیشیده ام و امروز حاصل تلاش و سهم و حق من عشقی است که در کمتر خانه ای شاهد آن هستم .فرزندان موفقی دارم و همسری که دوستم می دارد وزندگی آرامی که اگر چه مسئله و مشکلاتی دارد ولی سیستم خانواده دست در دست یکدیگر و با اتحاد کامل سعی در پیشبرد اهداف خانواده را داریم . ما برای زندگی تلاش می کنیم و برای چگونه زندگی کردن هم باورها و اعتقاداتی داریم که مبنایش انسانیت و اخلاقیات است .
شما و گرد آفرید و سایر دوستان مختارید که هر راهی را که دوست دارید بروید . شما چرا فکر می کیند که من با تجربه عمر41 ساله خودم می خواهم چیزی را به شما تحمیل کنم ؟! من از واقعیت زندگی می گویم که رویا و خیال اصلا در آن دخیل نیست . واقعی است و ملموس جامعه .
شما هم می توانید هدفی داشته باشید و برمبنای تجربه هدف و مقصدتان که منجر به موفقیت است را تبلیغ کنید چرا که نه ؟! اگر با طرز فکر شما و نگاه شما توانسته باشید به جلو بروید و قله ای را فتح کرده باشید چرا نباید مبلغ نظریه خود باشید .
چرا فکر می کنید که تما م زندگی من و امثال من پر از اشتباه و بی هدف به جلو رفته ؟! چرا فکر می کنید که تجربه زندگی من که حداقل 18 سال آن با یک فرد معتاد سپری شده که بنده هیچ دخلی در اعتیادش نداشته ام به درد شما وسایر دوستان نمی خورد ؟! اگر اینطور است پسرم در کمال شرمندگی باید بگویم که متاسفم . پس بروید و معتاد شوید چرا که نتیجه و فرجام این زندگی ها به درد شما ها نمی خورد و شماها از آن نباید درسی بگیرید ، پس جلو بروید تا سرتان به سنگ بخورد و خودتان بفهمید و یا اگر از اثرات دروغ در زندگی زناشویی حرف می زنیم تو و سایرین تا می توانید بروید و دروغ بگوئید و یا دروغ بشنوید چرا که اهمیت صداقت در زندگی فقط و فقط مختص زندگی من است و برای شما کارایی ندارد و....
پسر عزیز و جوان من
تو می توانی باورهای خودت را داشته باشی و همینطور دوست و برادر ارجمندم گرد آفرید ولی به واقع خدمت تان عرض می کنم که زندگی نه سخت است و نه نازیبا و این زشتی ها و زیبایی ها در نگاه من و توست . تو می توانی از لحظه لحظه زندگی ات لذت ببری و یا از لحظه لحظه زندگی ات در عذاب باشی . بخشنده بودن و یا نبودن در وجود خود من و توست . تو می توانی زندگی را سخت بگیری . من به فرزندانم یاد داده ام که زندگی کردن سخت است پس باید حسابی تلاش کنند و لی نه آنچنان که از لذتهای آن غافل بمانند . پس زندگی را سخت تر از آنچه هست نباید گرفت . تو بر طبق آمار به من بگو چند درصد افراد جامعه از زندگی های خود که خیلی با مطالعه و با دقت انجام داده اند راضی هستند و دقیقا به آنچه می خواسته اند رسیده اند ؟! شما با مسئله ازدواج جوری برخورد می کنید که انگار لولو قرار است شما را بخورد . ازدواج به قول استاد نازنینم شیبانی یک امر ساده و طبیعی است و قرار نیست در این ماجرا اتفاق خاصی بیفتد که شما از آن انتظار دارید .
دوست من یقین پدر و مادری سایه مهر بر سرت افکنده اند ، آیا پدر و مادر تو یا پدر و مادر من و یا پدر و مادر گرد آفرید و .... سعی و تلاششان این زندگی است که دارند یا خیلی بیشتر از این را برای خود فرض و یا آرزو داشته اند ؟! کدامیک رضایت دارند و کدامیک رضایت ندارند ؟!کدامیک خوشبخت هستند و کدامیک خوشبخت نیستند ؟! شما نه زندگی من را و نه زندگی پدر بزرک و مادر بزرگ و نه زندگی آن خانم و آقای مسن ویا .... دیگری را به عنوان نمونه های خوشبخت و الگو قبول ندارید . شما برای من یک الگو موفق با عقاید و باورهای خودتان بیاورید . بگذارید ما با دیدگاه گروه شما که سعادتی به دست آورده اند آشنا شویم و بدانیم فرجام زندگی های آرمان خواهانه شما به کجا می رسد ؟! کسانی که زندگی را سخت گرفته اند و با دقتی که مو لای درزش نرود رو به جلو رفته اند

علاقه مندی ها (Bookmarks)