سلام خانومی
حالا که تعهد کتبی داده بهش یه فرصت دیگه ای بده عزیزم
من می دونم که اگه یه مرد دست بزن داشته باشه خیلی بده و گاهی آدم به اوج تنفر می رسه ولی موهات جان همیشه وقت برای طلاق هست قبلش سعی کن همه ی راها رو امتحان کرده باشی تا اگه یه زمانی طلاق گرفتی پشیمون نشی و بدونی واقعا دیگه راهی نبوده
من به عنوان یه خواهر کوچک تر اینو بهت می گم یکم دیگه برای حفظ زندگیت تلاش کن سعی کن رگ خواب همسرت رو بدست بیاری ببینی چه کارهایی اونو آروم می کنه و چه کارهایی اونو عصبانی
خانومی من می دونم که تو برای بدست آوردن خونه خیلی زحمت کشیدی و اذیت شدی ولی بزرگترین اشتباه اینه که همش تو زندگی مال من و مال تو باشه درسته که همسرت رفتارهای فوق العاده اشتباهی داره ولی گلم قرار نیست تو با اشتباه بزرگتری جواب اونو بدی
سعی کن هی بهش گوش زد نکنی که خونه مال توه اون خونه در حال حاضر ماله جفتتونه و هردو دارین توش زندگی می کنین
موهات جان وقتی دعواتون می شه ممکنه خیلی اتفاقات بیافته و خیلی حرفا و حرکات اون وسط رد وبدل بشه ولی یادت باشه همه ی اینا تو دعوا بوده بعد از دعوا اونا رو تو ذهنت مرور نکن و بهشون بال و پر نده اگه می بینی همسرت بدش پشیمون شده و به نوعی می خواد عذر خواهی کنه دست رد به سینش نزن می دونم که این حرفا شاید از دید خیلی خانوما درست نباشه ولی من نظر خودمو دارم می گم زن تو زندگی باید سر شار از سیاست باشه و با پنبه سر ببره نه با غر زدنو قهر کردنو دادو بیداد
بهتره یکم به زندگیت زمان بدی چون هیچ وقت واسه طلاق گرفتن دیر نمی شه
گاهی آدما برای اینکه شرایطشون تغییر کنه باید از خودشون شروع کنن
مراقب خودت باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)