چرا فکر اون روز کذایی و غیر حقیقی رو میکنی! فکر این رو بکن که این آرامش ظاهری بخواد تبدیل بشه به یه آرامش باطنی و یه عشق که آرامش در سایه سار اون پدید اومده. می دونی بهش محبت کن! اون هم حتما بهت محبت میکنه می دونم شاید مثل قدیما توی دلت اون قدر نشینه! اما اگه از من میشنوی هیچ وقت پسش نزن! حتی شده بذار با اون نگاه غیر عاشقانه نگات کنه اما نگات کنه! میشه یه مدت نقش بازی کرد و شد یه انسان در نقش یه آدم عاشق اما مطمئن باش من به این حرفی که میزنم ایمان دارم میدونی چرا؟ برای اینکه با تجربه بهم ثابت شده، همسرم یه آدم بداخلاق و تند و بی ادب بود که من باهاش نقش بازی کردم. من خودم رو در نقش یه زن که همسرش با اخلاق ترین مرد روی زمینه قرار دادم و حالا همسرم شاید عالی ترین اما بهترین و با اخلاق ترین مرد روی زمینه!
می دونم حرف زدن راحته و عمل کردن سخت! اما توی این دنیا همه چیز شدنی! میفهمی همه چیز شدنی! تو همسرت رو دوست داری اما چون احساسات بدت رو بروز ندادی هنوز اون گرد و غبارها روی دلت هست! تا اون جایی که می تونی نقش یه آدم عاشق رو بازی کن و از همسرت هم این رو بخواه، هر چیزی و هر رفتاری رو که دوست داری بهش بگو تا انجام بده حتی اگه مصنوعی شد.
مثلا من و همسرم دو تا راه کار داریم برای وقتی که یه کم از دست هم دلگیر شدیم. 1. اینکه وقتی ناراحتیم همدیگر رو بغل کنیم، هر کی که احساس میکنه تواناییش رو داره اون یکی رو بغل میکنه و دیگه طرف مقابل حق این رو نداره که پسش بزنه و 2. اینکه اگه واقعا خیلی از دست هم ناراحت بودیم به اجبار هم که شده به خاطر دلهامون برای اینکه دلمون به هم نزدیک بشه جسممون رو به هم نزدیک می کنیم، یعنی حتما اون شب یا فردای و پس فردای اون شبی که با هم دعوا کردیم و دلگیرم حتما با هم رابطه ی جنسی رو برقرار می کنیم و سعی می کنیم که این رابطه همراه باشه با گذشت و بخشش، که همدیگه رو ببخشیم، چون دیگه یکی میشیم و بعد از اون هم به هم قول میدیم که دیگه به اون حرفها و لحظات گذشته فکر نکنیم.
بهت پیشنهاد میدم که هر خواسته ای که احساس میکنی با انجام اون میتونی همسرت رو ببخشی بهش بگو و ازش بخواه که برات انجام بده!
بهش بگو: دلم میخواد زندگیمون بشه مثل قدیما، مثل اون موقع هایی که دلمون برای همدیگه پرپر میشد و لحظه به لحظه دلتنگ هم میشدیم. بگو: مت دوست دارم که زندگیمون رو دوست داشته باشم، تو رو مثل گذشته دوستت داشته باشم و فکر میکنم که اگر این کارها رو برام انجامش بدی و یا باهم انجام بدیم یه کم احساسم نسبت بهت بهتر بشه، بگو: من برای فراموشی گذشته و بخشیدن تو، چون هیچ گلی توی دنیا بی خار نمیشه احتیاج به کمک تو دارم، پس با این رفتارها و کارها کمکم کن!
مطمئن باش همه چیز کم کم شکل واقعی به خودش میگیره، خودت و زندگیت رو باور داشته باش و برای حفظ عشقت که مهمترین چیز توی هر زندگی ای هست تلاش کن!
ببخشید اگه زیاد صحبت کردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)