خانم محترم :
با توجه به شرایط با جدایی شما همه مشگلتان حل میشود ؟ایا زندگی یعنی سراسر خوشبختی ؟ببنیدودقت کنید :
آیا همه انسانهای خوشبخت از میان کوهی از سختیها و رنجها و... به سعادت نرسیده اند؟حتی اگر کسی ارث هم رسیده باشد آن ارث ثمره رنج و تلاش است .نمیخواهم شعار دهم ولی هم خیلی آدمها را وخودم را میتوانم مثال بزنم که با تلاش و صبر به رفاه و آرامش رسیده اند .باور کنید شغل اصلا" مهم نیست !اندیشه شما مهم است اگر بخواهی واقعا" بخواهی می توانی هر چقدر که لازم داری پول در آوری !من کسانی را میشناسم که باربری کردند یا پیک موتوری بودند ویا...والان مرفه وچند کارمند دارند .اول تمام آنچه که داری هم شما وهم همسرتان روی یک کاغذ بنویس :1-سلامتی(یک میلیارد تومان میارزد)2-شور و عشق به موفق شدن 3-...بعد حداقل حداقل زندگی یعنی کمترین متراژ منزل و پوشاک و...باور کنید شما با هم میتوانید هر چقدر بخواهید پول در بیاورید ولی :با هم باشید به خدا توکل کنید و عملا" بخواهید (روزی 15 ساعت کار کنید هر کار حلال که شد حتی کار فیزیکی )وقتی کار کنید یاس و ناامیدی هم میرود من امتحان کردم کار و توکل بهترین چاره است .کار حلال عار نیست !!فقط دنبال کار اداری وبا کلاس نباشید چون زمان را از دست میدهید وقتی بنیه مالیتان قوی شد میتوانید بهتر تصمیم بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)