به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: خواهشا کمک کنید خیلی مهمه

سلام
    با حرفهاي سورنا موافقم
    باران جان ، به نظر من كه بهتره قيد اين آقا پسر رو بزني !
    ببين دروغ خيلي بده ! تكرار هم ميشه ! اينو مطمئن باش ، اصلا مگه شما ميشناختينش كه ميگفتين تا اون روز بهتون دروغ نگفته بوده ؟شما اينو مطمئنين ؟
    اصلا مگه روش شناخت دارين ؟ مگه خانواده اش رو ميشناسين ؟اصلا ميدونين مادر و پدرش كين ؟ خانواده اش رو تا حالا ديدين ؟ باهاشون حرف زدين ؟؟؟؟؟ من تصور ميكنم كه توي اين مدت شما ، فقط و فقط با همين آقا ارتباط داشتين.
    ايراد ما دخترها اينه كه سريع اعتماد ميكنيم به طرفمون و اين خيلي به ضررمون تموم ميشه ، ببين من هم يك سال با كسي بودم كه فكر نميكردم كه حتي يك دروغ بهم گفته باشه ولي بعد از يك سال متوجه شدم كه سرتاسر اون چيزي كه توي يك سال بهم گفته بود دروغ بود ، يه دفعه زنگ زد گفت بابام قبول نميكنه !! بعدش كه پيگير شدم فهميدم كه سنش رو بهم دروغ گفته ، بعدش فهميدم كه دانشگاه و تحصيلاتشون دروغ گفته ، بعدش فهميدم كه تا اون زمان اصلا با پدرش حرف نزده بوده، ، بعدش فهميدم خيانت كرده !!!بهش دوباره فرصت دادم كه دروغ نگه و جبران كنه ولي نتونست !!!
    عزيزم اين حست رو درك ميكنم كه ميگي دوستش داري ، ولي اين حس به مرور زمان وقتي كه ازش جدا بشي كمتر ميشه و به نبودش عادت ميكني

عزيزم با توجه به گفته ي خودت كه باهاش رابطه ي جنسي داشتي ، آيا بكارتتون رو هم از دست دادين ؟
    ببين تو ميگي قصد سو استفاده نداشته چون ميتونسته بيشتر سو استفاده كنه ،‌ولي همه ي پسرها هم اينطور نيستن كه نهايت اون مقداري كه بشه سو استفاده كرد ، سو استفاده بكنن !!!
    چون اگه مثلا بكارتتون رو ازتون بگيره شما ميتونين ازش شكايت كنين و مجازاتش هم سنگينه ولي در غير اين صورت شما به خاطر آبروتون هم كه شده ازش شكايت نميكنين !!!!
    خيلي ها به اين موضوع فكر ميكنن و بر اساس اون عمل ميكنن ،
    خانمي به نظر من با توجه به تجربه اي كه دارم ، ازتون ميخوام كه ديگه به سمت اون پسر نرين !!!
    اگه خيلي دوستش دارين و مطمئنين كه اونم دوستتون داره ، پس برميگرده ولي اين دفعه با خانواده اش !!!
    باران خانم ، اينقدر ساده نباش و اينقدر از اون مطمئن نباش ، همونجوري كه اصلا شما انتظارش رو نداشتين كه به خاطر حرف دختر داييتون قهر كنه و يك هفته جوابتون رو نده !! همونجوري كه انتظارش رو نداشتين كه يك دفعه رابطه رو بنا به دلايل دروغين به هم بزنه !!‌پس بايد انتظار چيزهاي والاتري هم داشته باشين
    عزيزم ، به نظر من چندان به آينده ي اينچنين ارتباطي خوشبين نباش
    بازم ميگم اصلا به سمت اون آقا برنگرد ، اون آقا هم احتمالا برنميگرده ، يا اگر هم برگرده به خاطر سو استفاده برميگرده ولي اگه اون چيزهايي كه شما فكر ميكنين ، درست باشه ، برگشتنش با خانواده اشه و براي خواستگاري ( كه البته با توجه به رفتارهاي اخيرشون شما بشتر بايد فكر كنين و احتياط كنين !!! اگه كارهاش دليل منطقي نداشته باشه ، اونوقت ....)
    فقط اينو بگم ، اگه كسي بهت دروغ بگه ، و از يك بار هم بيشتر اتفاق بيافته ، تو خودت بعدا نميتوني بهش اعتماد كني و هر حرفي بهت بزنه ، همواره پر از شك و ترديده !!!
    تصميم با خودته خانمي ولي من بر اساس تجربه اي كه داشتم ، بهت ميگم كه سرانجام خوبي در نهايت اين ارتباط وجود نداره !!

2. کاربر روبرو از پست مفید حنان تشکرکرده است .

حنان (شنبه 29 فروردین 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)