نقل قول نوشته اصلی توسط mostafun
چرا نشه مستقيم پرسيد؟
حتما بپرسيد. نمي دونم چقدر با خانواده هاي هم آشنايي داريد؟ شايد ابراز محبت و توجه براي خانم شما روشهاي خاصي داره كه شما از اونا خبر نداريد. به نظر من كه هيچ اشكالي نداره صميمانه از ايشون بپرسي دوس داره چكار كني براش.
رابطه شما از اول همينجوري بوده؟ يا اينكه كم كم يا يه دفعه ابراز احساسات توش (به قول خودتون) يه طرفه شده؟ البته خودتون رو هم يه وارسي بكنيد. ببينيد شايد اشكال از شما باشه. ممكنه يه جا يه حرفي زدي كه به دل گرفته و باعث شده سرسنگين بشه با شما.
هر چند اين مشكل خيلي از خانوماست كه با آقاشون دارن (كه براي شما بر عكسه) اما به هر حال ببينيد به خانومتون اجازه ابراز محبت مي دهيد يا نه؟ آيا بلافاصله بعد از قهر مي رين آشتي؟ چند دفعه هم اجازه بدين خانوم بيان منت كشي. (شايد شما خيلي كم طاقتي)
آخه یکی دو بار پرسیدم بهم گفت تو خودت باید بدونی و اینا چیزی نیست که بشه بگی.
نه کم کم رابطمون اینطوری شد یعنی اون فرقی نکرد من کم کم اینطوری شدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام
دوست عزیز اطلاعات کمی از ایشون دادید مثلاً اینکه چند فرزند هستند و فرزند چندم و بافت فرهنگی خانواده اش چطوره ، آیا سنتی هستند یا مدرن ، رابطه ایشون با پدرش چطوری هست؟
نیاز است این اطلاعات دریافت بشه تا بهتر راهنمایی بشید .
اگر خانم شما غرور عاطفی نداشته باشه که اینم قابل حله ، مشکل خاصی نیست و ممکنه کم رویی و بی تجربگی بشه و شما فقط باید سعی کنید با رفتارتون اونو به خودتون علاقه مند کنید .
ضمنناً مرتب در کنار اون بودن هم کار درستی نیست ، گاهی اونو در فراق و دوری قرار بدید و اینجوری فرصت درک احساسش در مورد خودتان را خواهید داد .
منتظر اطلاعات خواسته شده هستم برای راهنمایی بیشتر .
ممنون از پاسخهای خوب دوستان گلم:
فرزند آخر از یه خانواده 3نفری.بافت فرهنگی سنتی(مثل خودمون). رابطش هم با پدر خیلی معمولیه. کلا خیلی کم حرفه.
در ضمن نمیگم که علقه مند نیست. حتی شاید خیلی هم علاقه مند باشه. مشکل من به زبون نیاوردنش و بی تفاوتیشه.
در ضمن اس ام اس هم یه کم کمش کردم ولی فرقی نکرده؟
در ضمن در مواقع قهر های کوچیک بیشتر من پیشقدم میشم، چون نمیخوام مدت دار بشه و از من چیزی به دل بگیره.
البته دعوامون خیلی خیلی کمه و اگرم باشه سر چیزای خیلی کوچیک.