سلام باران
حالا که اون دیگه بهت توجهی نداره فکر می کنم یک در بروت باز باشه ، رهاش کن، نگو سخته می تونی ، یه روز خودم تو یه منجلاب افتادم یدفعه تصمیم گرفتم همه چی رو تموم کنم ، یکی نجاتم داد ، اونی که اون بالاست کمکت می کنه ، منم با دوستی مشکل ندارم اما نه این طوری . فکر می کنم سکس قبل از ازدواج رابطه دوست داشتن رو از بین می بره ، این رابطه از هوس سخن میگه ، ناراحت نشی حتی قسمتی از وابستگی تو هم از هوس نشات میگره ، سعی کن فراموش کنی و اگه می خوای رابطه دوستی با کسی داشته باشی ، یک رابطه سالم پایدار می مونه ، دوستی دارم که چهار ساله رابطه دوستی داره اما سالم ، اونها واقعا دارن آینده رو می سازند ، حرف نمی زنند عمل می کنند .
باران من عشق و هوس رو تجربه کردم ، شاید تو هوس رو احساس نکنی ، فکر کنی این عشقه اما اون تو رو نابود می کنه. این رو کسی داره بهت می گه که حالا واقعا کسی رو دوست داره ، عشق بدون هوس رو تجربه می کنه ، شاید کسی که دوسش دارم هیچ وقت نفهمه ، اما قشنگی این عشق اینه که من به دنبال هوس نیستم .
باران فراموشش کن ، خودت رو آزاد کن ، هنوز دیر نیست زمان رو دریاب که چقدر زود می گذره ، پس نزار هدر بره تو که هنوز سنی نداره که خودت رو در گیر کردی .
فکر میکنم اگه دوست داشت ، تو هیچ وقت درمونده نمی شدی.
شاید این حرفا هیچ فایده ای نداشته باشه چون در این مواقع اون طرف بهترینه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست . امیدوارم مشکلت حل شه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)