RE: از کجا می توان احساس واقعی آقایان را به خانمها فهمید؟
بعد از ایام عید این خانم در محیطی این آقا را دیدند و بر حسب ادب و احترام کاری به ایشان سلام کردند و توقع داشتند بسیار عادی ایشان هم جواب دهند، اما این آقا به نحوی جواب سلام را دادند که جواب ندادن آن به مراتب بهتر بود چنان با سردی پاسخ دادند که خانم به خودش شک کرد که آیا من مرتکب اشتباهی شد ه ام که به این صورت پاسخ میدهد یا خیر؟جوری رفتار می کنند که انگار نه انگار که ایشان را می شناسند حتی هنگام پاسخ دادن سلام حاضر نیستند تبسمی کنند و با چهره ایی درهم فقط می گویند سلام!!!
اگر اصلا جواب سلام نداده بود می شه گفت بی احترامی کرده اما گاهی اوقات برای خود شما هم ممکنه پیش بیاد که از اتفاقی ناراحت باشید و حتی حوصله جواب سلام هم نداشته باشید .اما اگر متوجه شدید که همیشه و فقط با شما این چنین برخوردی دارند تقدم در سلام کردن رو حذف کنید اگر دوست داشت به شما سلام کنه اون وقت شما هم پاسخ بدهید .
بعد از دقایقی آقا به همراه یکی از دوستانشان دوباره آمدند و خانم همچنان خودش را به ندیدن میزد و بسیار عصبانی بود،این آقا آمد جلو و گفت سلام و خانم هم به همان صورتی که قبلا این آقا به او پاسخ داده بود جوابش را داد با عصبانیت
عصبانیت رفتار پسندیده ای نیست خصوصا برای خانم ها .عصبانیت عکس العمل مناسبی نیست( بد را با بدتر جواب دادن ).
این انسان که فرمودید هنوز به صورت مستقیم ابراز علاقه نکرده و جایگاه همکار را دارد بنابراین اعتدال در احترام وسایر موارد و اینکه خانم خیلی زیاد نسبت به رفتار ایشون حساس نشوند و برای هر رفتار آقا حساب خاص باز نکنند.
پروردگارا
به من آرامش ده تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم.
دلیری ده
تا تغییر دهم آنچه را که می توانم تغییر دهم.
بینش ده
تا تفاوت این دو را بدانم.
مرا فهم ده
تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)