درود بر دوستان خوبم
درمورد صحبتهاي مي مي و سورنا:
مي مي جان من كاملاً با حرفهاي شما موافقم گل گفتي
فقط درمورددر زماني كه همسرم در آرامش است و مشكل خاصي ذهنش را درگير نكرده، در اين مورد با او صحبت مي كنم و از او مي خواهم توقعش در زمان ناراحتي را به من بگويدسوال آقا سورنا
1- شما در شرایط سخت یک مرد مانند زمانی که در مشکلات روحی خود غوطه ور هست و مشکلات مالی و کاری عدیده اش او را به فرط انفجار رسانیده چگونه به او کمک می کنید؟ فرض بفرمایید ایشان واقعا از شرایط ناراضی بوده داد می کشد سکوت می کند اضطراب دارد. شما چه کمکی و چگونه به او می کنید؟
قطعاً من دوست ندارم كاري كنم كه ناراحتي او تشديد شود براي همين تمام سعيم را مي كنم تا همانطور كه او دوست دارد رفتار كنم. چون افراد مختلف توقعات متفاوت دارند:
مثلاً من دوست دارم همسرم در كنارم بنشيند و درحاليكه سرم را روي شونه اش گذاشته ام در سكوت كامل مرا نوازش كند بعد از كمي آرامش حتماً خودم شروع به صحبت كردن مي كنم.
امانمي دانم همسرم هم چنين رفتاري را دوست دارد يا ترجيح مي دهد براي مدتي تنها باشد يا دوست دارد من از او سوال كنم و ... ساير رفتارها
پس بهتر است قبلاً با او صحبت شود.
به نظر من مردها بيشتر از زنها به محبت نياز دارند يكي از دلايلي كه من برخلاف اكثر دخترها احساس نياز شديدي به ازدواج دارم اين است كه تمام وقتم را صرف كار و درس مي كنم خيلي وقتها بخاطر مشكلات كاري(مخصوصاً مالي) شبها خوابم نمي بره و نگرانم، براي همين نياز دارم وقتي شب خسته از سر كار بر مي گردم يك نفر تو خونه پيشم باشه و با محبتش و نوازشهاش احساس آرامش كنم دوست دارم وقتي از سر كار ميام مرا در آغوش بگيره و با اين كار تمام خستگيم را از تنم خارج كنه دوست دارم با خنده هاش غمهام رو فراموش كنم و ...سورنا:
2- شما فرموده اید نیازهای عاطفی مردان را زنان پاسخ می دهند و بالطبع نیازهای مادی زنان را مردان!!! سوال بنده از شما این است نیاز عاطفی یک زن بیشتر است یا یک مرد؟
فكرمي كنم مردها هم بخاطر شرايط كاري و خشكيي كه در محيط كار حاكمه همين حس را داشته باشند
البته زن هم به محبت نياز دارد و و بيشتر از آن نياز داره محبتش ديده بشه مردها عادت ندارند محبت ديگران و خودشان را به زبان بيارند اما زنها برخلاف اين قضيه دوست دارند محبتشان ديده بشه البته اشتباه نكنيد ما توقع نداريم اگر كاري انجام داديم حتماً آنرا جبران كنيد و ... نه فقط دوست داريم به زبان بياريد كه از اين كار خوشحال شديد چون نظر طرف مقابلمان خيلي مهم است شما مردها هركاري كه فكرمي كنيد درست است انجام مي دهيد و چون به خودتان ايمان داريد معتقديد ديگران هم راضي هستند اما ما زنها به نظر ديگران خيلي اهميت مي دهيم فقط يك كلمة خسته نباشي عزيزم وقتي خونه اينقدر مرتبه من احساس آرامش بيشتري مي كنم و امثال آن
همين چند كلمه ببينيد چه انرژي مثبتي به ما زنها مي ده وقتي شما اينطوري صحبت مي كنيد ديگه احساس نمي كنيم كلفت خونه هستيم برعكس خودمان را ناظم خانه مي بينيم البته منظورم اين نيست كه فقط بشينيد و تعريف كنيد خوب شما هم بايد در كارهاي منزل به ما كمك كنيد.
درمورد موسسه همسر يابي:
قطعاً معايبي هم دارد:
1- مشخصات افراد صرفاً طبق گفته هاي خودشان است و هيچ تضميني براي راست و دروغ آنها وجود ندارد
2- از خانواده هيچگونه شناختي پيدا نمي كنيم . لذا امكان سوءاستفاده بالاست.
ممنون از تذكربجا و خوبتان من حتماً اين موارد را در نظر دارمخسته ام: پس مواظب باش گول زبان چرب ونرم وظاهر کسی را صرفا بخاطر ازدواج نخوری
البته درسته كه من نياز مبرمي به ازدواج دارم اما معني اش اين نيست كه هركس از در بياد تو جواب مثبت بدم
من در اين چند سالي كه به ازدواج فكر مي كردم با حدود 50-60 پسر آشنا شدم (همكار-فاميل-هم دانشگاهي و ...) از بين تمام اين افراد فقط 2 نفر بودند كه نظر من را به خودشان جلب كردند يكي از آنها از اقوام بود كه مادرش هميشه از من و خواهرهايم تعريف مي كرد و مي گفت دختران ... در فاميل تك هستند اما براي ازدواج پسرش بدنبال دختر پولدار بود و پيدا كردن و ازدواج كرد
و مورد دوم هم كه هنوز هم مجرد است و من بينهايت دوستش دارم اما او هم مثل برخي از آقايان تالار بخاطر مسائل مالي قصد ازدواج ندارد نظر او رابطه دوستي است اما من موافق نيستم و چون ديدم قصد ازدواج ندارد ترجيه دادم ازش دور بشم حتي يكبار هم ازم خواست كه با هم بريم بيرون من از خدام بود كه يك روزي با او به گردش بروم اما قبول نكردم چون با خودم گفتم اين علاقة بيش از حد من ممكنه باعث بشه به خيلي از خواسته هاي او جواب مثبت بدهم و ... به نظر من دوستي و رابطه مخفي قبل از ازدواج مغز را از كار مي اندازد
اگه بگم منتظرش نيستم دروغ گفتم اما تصميم گرفتم هيچ پسر خوب و مناسبي رو بخاطر اون رد نكنم مامانم ميگه وقتي ازدواج كني آنقدر سرت گرم مي شه كه ديگه فراموشش كني
البته بهتر بود مي گفتم خواستگار كم دارم
تا 2 سال پيش هم يك خواستگار عاشق داشتم تقريباً 3 سال بود كه هروقت من رو مي ديد باز هم مطرح مي كرد راستش يكبار تصميم گرفتم بهش جواب مثبت بدم با اينكه من هيچ حس خوبي نسبت بهش نداشتم اما گفتم بهتر از هيچيه كه خدا كمكم كرد و اين كار رو نكردم
و ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)