به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 22 خرداد 88 [ 07:16]
    سطح
    33
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

RE: درست یا غلط نمیدونم

سلام خواهر خوبم
    ببخشيد من يه كم رك هستم ولي لازم دونستم كه يه سري از چيزها رو براتون روشن كنم . باز هم ازتون پوزش مي خوام.
    من يه پسر هستم و تقريبا اخلاق بيشتر پسرها دستمه. اگر پسري بخواهد با دختري رابطه نامشروع داشته باشه مطمئن باش كه بيشتر از يكي دوماه تلاش نمي كنه و اگر موفق نشه ول ميكنه ميره سراغ يكي ديگه و البته شناختن اين جور افراد هم كار زياد سختي نيست چون خيلي زود خودشون رو لو ميدن مثلا درخواست ميكنن كه به خونه اونها بريد تا خونشون رو نشون شما بده و به هر طريق ممكن ميخوان شما رو به خونه اي بكشونن . ولي كسي كه 7 ماه با شماست و به نظر شما آدم معقولي هست و خانواده محترمي هم داره و تا حالا اين جور درخواست ها رو ازتون نكرده و باز هم به قول خودتون قول ازدواج بهتون داده ، از نظر من خيلي بعيده كه قصد بدي داشته باشه (يعني تقريبا مطمئنم) ولي بازم خوب فكر كنيد و مسلم بدونيد كه اگر ازتون خواستگاري كرد و با خوانواده تشريف آوردن منزلتون اون موقع است كه مي تونيد با خانواده اون آشنا بشيد و پس از تحقيقاتي كه به عمل ميارين اگر مورد پسند شما بودن مي تونيد انتخاب كنيد . در مورد نفر دوم كه از شما كوچكتره نظر نمي دم چون حق انتخاب با شماست . شما مي تونيد براي خودتون هرنوع همسري رو انتخاب كنيد اما به همه جوانبش هم فكر كنيد مسئله سني مسئله كوچيكي نيست كه بشه به راحتي ازش گذشت . اگر نفر اول رو دوست داريد قيد نفر دوم رو بزنيد و اگر نفر دوم كه ظاهرا همكار شماست رو دوست داريد به سرعت رابطه تون رو با نفر اول قطع كنيد.
    اما اجازه بديد به عنوان يه برادر يه نصيحت بهتون بكنم يا شايد هم درد دل . راستش من هم يه مسئله اي برام پيش اومد شبيه شما و البته در مورد دختر مورد علاقه ام ومتاسفانه من از اون بي خبر بودم و نمي دونستم كه دختر مورد علاقه ام مورد توجه كس ديگه اي قرار داره و اون دختر به من چيزي نگفته . اما من كاملا تصادفي فهميدم كه دختري كه داشتم تو ذهنم براش كاخي از مرمر ميساختم و فقط خوشبختي اون رو مي خواستم با كس ديگه اي هم ارتباط داره ولو تلفني يا sms . باور كن دنيا رو سرم خراب شد و من رو كاملا نااميد كرد . البته خيلي فكركردم و حق رو به اون ميدم كه بين من و ديگرخواستگاران يكي رو انتخاب كنه ولي اينكه اون با يه مرد ديگه رابطه داشته باشه چه در مورد كاري و چه در مورد زندگي آينده براي من غير قابل قبول بود چون بايد من رو در جريان ميذاشت تا من هم مثل يك دوست خوب يا يك برادر كمكش مي كردم تا بهترين انتخاب رو انجام بده حتي اگر بهترين انتخاب من نباشم !
    حتمن متوجه شدين كه نصيحت من چي بود . پيشنهاد مي كنم قبل از اينكه اون پسر به قول شما محترم و معقول مثل من از اين موضوع خودش بو بره خودتون باهاش صحبت كنيد و اميدوارم كه بتونه به شما كمك كنه تا بهترين تصميم رو بگيريد . فقط تكليف خودتون و اون دو نفر رو زودتر مشخص كنيد.
    پر حرفي من رو ببخشيد چون اين موضوع مشابه من بود خواستم فقط درد دل كنم و نكاتي رو خدمتتون عرض كنم.
    موفق باشيد

2. کاربر روبرو از پست مفید mardomak تشکرکرده است .

mardomak (شنبه 05 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)