به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

RE: مـن ، تـرديـد ، ازدواج

سلام بر همشهری گرامی:
    من بسیار بسیار کوچکتر از اونیم که نظراتم به درد شما بخوره ولی احساس کردم با توجه به اینکه من با اون خانم یک رشته هستم شاید نظراتم به شما دوست عزیز کمک بکنه....
    راستش دوست دارم یک چیزو بگم ...می دونید که من همیشه همیشه به پیشکسوتای تالار احترام گذاشتم ولی باید بگم این بار من متعجب شدم!!!
    شاید تعجب من اهمیتی نداشته باشه ولی نمی دونم چطور با وجود اون تجربه باز به یک همچین ریسکی دست زدید...
    من همیشه تو تاپیکام می گم:
    به هیچکس برای اینکه از یک سوراخ 2 بار گزیده شده جایزه نوبل نمی دن.
    ولی اگر جسارت منو ببخشید منم نظرمو می گم:
    اول اینکه شما مدت زمان کمی است که از رابطه قبلی رها شده اید و به نظر من مدت زمان بیشتری جهت تصمیم گیری لازم است....هنوز خاطرات ایشان و ضربه ای که از وی خورده اید وجود دارد و این از نوع شعرها و کلیپ ها و متن جملات شما پیداست...برای شروع یک زندگی جدید باید نفر قبل فراموش شود....

در رابطه با ازدواج فامیلی که فرمودید منم با برادر خوبم نقاب موافقم...و شما خود می فرمایید که آن مشکل برطرف شده است....پس هیچ
    در رابطه با این خانم که به شما ابراز علاقه کرده است....خوب طبق فرهنگ ما این موضوع پسندیده نیست ولی این قطعیت ندارد....طریقه اشنایی شما به همان ترتیب قبلی است .واقعا نمی ترسید؟
    فرمودید تمام تحقیق ها را این بار کرده اید...هیچ دقت کرده اید یک خانم پزشک با وضع مالی بهتر چطور به شما علاقه مند شد؟
    همان طور که خیلی ها در دنیای مجازی با دیدن کلیپ عاشقانه یا یک شعر یا گاه یک سخن به هم علاقه مند می شوند و این اتفاق می تواند بعضی از دختران را ندیده دل بسته طرف مقابل کند....ایشان که از شما شناخت قطعی نداشته پس از چه چیز شما در ابتدا خوشش امده؟ببینید شناخت اولیه به نظر من بسیار مهمتر از ابراز علاقه است...این رو بارها دوستان گفتن و در رابطه با منم صدق می کرد..ما با اون همه شناخت اولیه و بعد ابراز عشق خیلی ساده به بن بست رسیدیم...ولی شما حداقل از جانب ایشون از شناخت نبوده..وی با دیدن مطالب شما پیام خصوصی داده شما جواب دادید.و او خوشش آمده ..همین آیا این واقعی است؟آیا احساس زودگذر نیست؟جای شما می توانست هزاران نفر دیگر باشد...کسی که در محیط های مجازی انقدر نزدیک می شود و ابراز علاقه می کند .......................
    باقی را خود حدس بزنید..
    حالا به فرض همه چیز درسته وی خوب و عالی و همه چیز تمام است (!!!)حالا به مقوله اصلی:
    اگر تمام موارد بالا منجر شد شما به فکر بیافتید که درست...ولی اگر به این نتیجه رسیدید که من اشتباه می گم بریم جلو تر....
    من به واسطه هم رشته بودن با خانم مقابل شما چند نکته رو بیان می کنم...
    طبق صحبت شما وی اکسترن(کارآموز) است و الان این دوره در دوره پزشکی دورانی است که تمام دختران پزشکی به فکر ازدواجند.چرا؟
    چون قبل از اینترنی است ..همه سال بالایی های پزشکی می گن قبل از اینترنی ازدواج کنید چون در زمان اینترنی با اون همه کشیک آنقدر خسته اید که قدرت تصمیم گیری ندارید....و بعد از آن فارغ التحصیل.....دختران اکسترن معمولا در این مرحله چون وقت آزاد زیادی دارند پزشکی رو شوخی می دونن ....و هنوز خود رو به عنوان پزشک قبول ندارند. شما با ایشان ازدواج می کنید و 5/2 سال دیگه وی اینترن است...یعنی 10 کشیک در ماه..یعنی خستگی یعنی کاهش توجه به طرف مقابل..باید اینها را بپذیرید و وارد شوید...کشیک های مداوم با رزیدنت هایی که گاه بسیار دختران رو هوایی می کنند پس دقت کنید این خانم چقدر محکم و با شخصیت است...عمق شناخت و عشقش رو نسبت به خودتون بسنجید و وارد شید...نذارید به خاطر احساسات یک خانم دوباره شکست بخورید ..من در اطرافم بسیار دیدم که دوستانم با مهندس و پزشک نامزد و عقد کردند و در اینترنی و بعد از ان جدا شدند...چرا چون یا خانم یک رزیدنت یا یک همکار عالی دیده که بهش علاقه مند شده و یا پسر درک نکرده....اینا حقیقته ..نه همیشه ولی هست..پس خوب فکر کن...
    صبح تا شب با یک رزیدنت یا یک همکلاسی بودن گاهی بعضی دختر ها رو وسوسه می کنه...
    نمی خوام بترسید...دختران پزشکی همه خوبن ولی انسان ها متفاوتند...کسی که در محیط مجازی به راحتی دل می بازد چقدر در اینده محکم است؟
    من اینا رو گفتم که کمی دقت کنید..زود قانع نشوید...به خاطر احساسات دیگران زندگی خود را وقف نکنید...
    اگر از تمام حرف های بالای من مطمئن هستید..بسم الله.....
    امیدوارم اگر جسارتی کردم ببخشید...
    اگر سوال بود در خدمتم...
    دوست نداشتم دوباره شکست بخورید.
    خوب خوب دقت کنید چیزهایی که من گفتم تازه قسمت کوچکی بود...
    من دانشگاهم جنوبه ولی یک ترم تهران اینترن بودم و با محیطش کاملا اشنام...
    مواظب باش...
    خوب تحقیق کن....

2. 8 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (سه شنبه 08 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)