آقای Cg art عزیز، شما باید بیشتر از این حرفها برای خودتون ارزش قائل باشید، خیلی خوبه که شما عشقتون رو نشون بدین اما نه یک طرفه.. انقدر عجله و دلشوره برای چی؟ به خودتون فرصت بدین، اجازه بدین همسرتون عاشق عمق شخصیت شما بشه نه رویه و ظاهر شخصیت شما.
امکان داره الان همسر شما از این همه پیگیری و ابراز محبتی که بهش می کنید لذت ببره اما کاری نکنید که این قضیه براش عادی بشه، خسته کننده بشه و دیگه شما رو نبینه! خیلی خوبه که روی پای خودتون بایستید اما لازم نیست که اینو فریاد بزنید تا نتیجه سریع بگیرید، سعی کنید آروم آروم با عملتون به اطرافیان نشون بدین که روی پای خودتون ایستادین، دارید در جهت رشد خودتون تغییر می کنید، این کار احتیاج به صبر و حوصله زیاد داره.. درسته خانم شما تعجب میکنه که شما اومدین جلوش و میگین میخواین روی پای خودتون بایستید شاید احساس کنه داره یه صحنه از یه فیلم رو می بینه! این حرف شما به اندازه همون فیلم براش تعجب آور و البته فراموش شدنی هست!
cg art عزیز، اونطور که من از گذشته شما به یاد دارم، میتونید با منطق خودتون این قضیه رو حل کنید، اول از همه به خودتون احترام بذارید، تا برای خودتون مهم نباشید نباید از دیگران انتظار توجه و دیدن داشته باشید، همسر شما، نمیتونه شخصیت واقعی شما رو ببینه و همین باعث شده که سردرگم بشه! شاید من احساسم اشتباه بوده اما اونطور که من برداشت کردم شما اجازه ندادید که همسرتون از پوسته ظاهریتون جلوتر بره، عمق شخصیت شما یک بند انگشت نیست که انقدر متلاطم شدید! به خودتون فرصت بدین، در مورد خودتون فکر کنید (نه همسرتون). اجازه بدید که همسر شما هم به عمق وجود شما پی ببره.. اجازه بدید خودش به سمت شما بیاد، ابراز علاقه بکنید اما به جا و به وقتش..
همونطور که همه دوستان گفتن، صبور باشید و آرام.. به طرف مقابل فرصت بدین که دلتنگ شما بشه..
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)