سلام این چیزهایی شما اینجا بهشون اشاره کردیم فقط درد و دل پسر ها نیست در دل تمام انسان هایی که از ظاهر بینی اطرافیانشون خسته شدن
من به عنوان یک دختر 2 نمونه براتون میارم
من یک دختر خاله دارم بسیار بسیار زیبا تحصیل کرده و شاغل (از لحاظ اخلاقی هر کس باهاشون آشنا میشه شیفته رفتار و طرز فکرش هست)اما شوهر خاله(دبیر بازنشسته هستن) من از مال دنیا فقط و فقط به اندازه خودش داره خونشون هم پایین شهرشونه خونواده بسیار شریف و محترمی هستن پسر خالم تحصیل کردست(مهندس شرکت نفت) دختر خالم دختر متین و خانومیه خواستگار هم داره اما.......... این خواستگاران عزیز به محض اینکه میفهمن شوهر خاله من مایه!!! دار نیست پا پس میکشن! و حتی وقتی میرن خونشون مخصوصا اونا که از بالا شهر تشریف میبرن با 1000 فیس و افاده طوری رفتار میکنن که دختر خاله من به طور کلی قید ازدواج رو زده!
از اون طرف دختر خاله دیگه ای دارم از لحاظ زیبایی 1/1000 اون دختر خالم نیست فوق دیپلم هست و شاغل هم نیست بخور و بخواب شغل حرفه ایش هست ولی شوهر خالم خدارو شکر وضع مالیشون بسیار بسیار عالی(کارخانه دار هست) تا دلتون بخواد خواستگارهای رنگارنگ داره! اونم با چه به به چه چهی!
بیبینید هم بین اقایون و هم خانوم ها ادمهای ظاهر بین بسیار زیاد هست که پول چشمشونو کور کرده و چیز دیگه ای نمیبینند شما ااقایون(در این تایپیک)از این که به خاطر مادیات اون شکلی که درخور و شایسته شما هست ممکنه باهاتون رفتار نشه دلخور هستین و معترض اگر با یک دختر اون هم به خاطر مسائل مالی پدرش(محتاج نیست فقط به اندازه خودش داره بیشتر نداره بده لاشخورا بخورنش(بلا نسبت)) به این شکل برخورد میشه چه قضاوتی میکنید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)