سلام:
واقعا مقصر کیه ؟ زن یا مرد، یا نفس ؟. زن ومرد مقصراست یا من انها؟.اگر من ،ما شود ایا مقصری وجود دارد؟ . در حد حرف و جملات خیلی زیباست که بگوییم باید یکی شویم ولی در بحرانهاو کاستی ها و فراز و نشیبها ( کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاونر خواهد و مرد کهن)
برای اینکه یک نوع رهایی من را و یکی شدن و ما شدن را نگاه کنیم. مثال زیر را توجه کنید:
مرد و زنی با هم زندگی می کردند و با هم خوش بودند وراضی . از قضا خانم این اقا صورتش در اثر سوختگی با ابجوش شکل بدی می گیرد و خانم از موضوع بسیار رنج می برد مرد که تحمل درد و رنج همسرش راندارد بعد از مدتی ادعا می کند که بینایی اش کم شده و کم کم نا بینا می شود. از درد و رنج و خجالت خانم کاسته شد . یکی زیبایی اش را ازدست داده بود و یکی بینایی اش را ولی کنار هم سالها زندگی کردند تا زمانی که همسر این اقا از دنیا رفت . اطرافیان دیدند این اقا بیناست با تعجب گفتند تو دراین مدت بینا بودی و نقش بازی کردی؟
نام این را چه می شود گذاشت ؟. ایا عشق به معنای واقعی ؟ یا جدا شدن از پوسته من و یکی شدن وما شدن؟یایک انسان واقعی؟.....
خدایا دلها ی مارا پراز عشق واقعی وبا گذشت و پاک قرار بده .انوقت دیگه مقصری وجود ندارد که بخواهیم دنبال مقصرتر بگردیم.؟«امین»

علاقه مندی ها (Bookmarks)