عزيزم شما فكر نمي كنيد حرفهاي همسرتان بيشتر جنبه جوك دارد ؟!!!!!
من فكر نمي كنم اين حرفها را جدي زده باشد .
آخه دختر خانم گل در اروپا كه صيغه معني ندارد همه چيز به صورت آزاد هست و ديدگاه هايشان با ما زمين تا آسمان متفاوت است .
كلوپهاي مخصوص و كيوسك هاي مخصوص - خانم هايي كه شغلشان اين است وجود دارد .آنقدر اين مسئله آنجا تنوع دارد كه واقعا نمي دانم همسرت براي چي همچين حرفي را زده . من به غير از شوخي نمي توانم فكر ديگري بكنم .
عزيزم شايد همسر شما يك شيطنت هايي داشته باشد ولي شما فراموش كرده اي در چه محيطي زندگي مي كند . مطمئن باش اين محدوديتها براي آقايان در ايران مطرح است . مردي كه آنجا زندگي كند از صبح تا شب آنقدر چيزهاي مختلف مي بيند البته شايد اوائل جذابيتهايي وجود داشته باشد اما به مرور همه چيز برايش عادي مي شود.
و بعد مگر همسر شما ديوانه است كه در آلمان اگر بخواهد كاري بكند با ايراني و عرب اين كار را انجام بدهد و يا حتي با يك مسلمان كه احتياج به صيغه باشد . در آلمان همه از جامعه ايراني فراري هستند و به ندرت ايراني ها چشم ديدن همديگر را دارند به جهت خاله بازي و پشت هم حرف زدن . هر كس سرش به بدبختي و گرفتاري خودش گرم است . من واقعا نمي توانم به غير از شوخي به اين موضوع نگاه كنم . واقعا ببخشيد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)