به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 51
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 آذر 88 [ 22:18]
    سطح
    36
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

RE: با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط bloom
    نقل قول نوشته اصلی توسط کامران007
    احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........
    سلام کامران عزیز
    من فکر نمی کنم خانومی که همراه و در کنار همسرش باشه با دیدن لباسی که تن خانومه دیگه است عقده ای بشه اون اگه در کنار همسرش احساس آرامش کنه نه اون لباس و نه خیلی چیزای ظاهری دیگه به چشمش نمی آد
    بعدشم اینکه شما می گین لباش هر خانوم در مهمانی 250-500 بود دلیل بر محکوم کردن خانوما نمی شه مثل اینه که ما بگیم کت شلوار آقایون چرا باید 300 -500 تومان باشه
    یه سری چیزا متاسفانه تو جامعه ی ما عرف شده و قیمتش همینه تازه خیلی از آقایون خودشونم دوست ندارن که همسرشون با ظاهری آراسته در مهمانی حضور پیدا نکنه
    این ها باعث نمی شه که دید پیدا کنیم نسبت به جامعه برادر خوبم
    اگر زنی لباس ارزان قیمت بپوشه کم خرج کنه یا حرفی از پول نزنه می شه نمونه دیگه می شه روی بقیه ی رفتارهاش قلم کشید و گفت این یک فرشته است
    و اگر زنی در یک مهمانی یک لباس تقریبا گران قیمت بپوشه می شه گفت که هیچ ارزشی برای همسرش قائل نیست و اونو فقط برای پولش می خواد
    مطمئن باشین اینجور نیست

موفق و پیروز باشین
    اینکه عقده ای میشن یا نه رو باید از خانم ها.....بپرسین!!!.......منظورم این بود که این لباس فقط برای همین یه عروسی هست و بس........یعنی منظورمو متوجه نشدین!؟......ظاهر آراسته....یا چشم و هم چشمی و توقعات.......

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 آذر 88 [ 03:59]
    سطح
    33
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 18 در 9 پست

Array

خوشحالم که بالاخره چند نفر یه چیزی گفتن و مثل بقیه موافق آقای سورنا نبودن و نگفتن این ها واقعیت جامعه است
    آقا کامران خودتون تو امضاتون یه چیزهایی نوشتین که بر میگرده به هم جنس هاتون
    فکر نکنم دختری تو این جامعه باشه که تا صبح بشینه با کانال های اروپا حال کنه و بعد به شوهرش گیر بده تو چرا آرایش نمی کنی تو چرا اینجوری لباس نمی پوشی تو چرا سایزت اینقدر نیست
    دختری نیست که به شوهرش گیر بده تو این لباس رو نپوش چون جلف و من دوست ندارم
    و هم چنین این دخترا نیستن که خودشون دید و بازدیدشون رو از مردای دیگه می کنن و در جواب اینکه "خوب اگه دوست داری این مدلی رو من هم اینجوری لباس بپوشم" میگن نه لازم نکرده همینجوری خیلی خوبه
    پس حق بدین در برابر این همه زورگویی یه همچین حسی گاهی به آدم دست بده
    و اگه من ادمی هستم که چشم و هم چشمی میکنم با زنهایی که مقابل چشم شوهرم هستن فقط به خاطر اینه که شوهرم احساس کمبود نکنه و اگه فردا خیانت کرد این دلیل رو نیاره که اونجوری که من میخواستم نبودی و به خودت نمی رسیدی

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

عجب دلیلی برای چشم و هم چشمی خانومها آوردید!!! دیگه بابا شما شاهکار نمودید.

آقایون عزیزی که خانومتون شما رو نیومده از سرکار می بره که خرید کنید براش و تمام رنجی که برای بدست آوردن ذره ذره اون پول کشیدید رو یه مرتبه به باد فنا می ده یادتون نره :

خانومتون قصدش از آزار شما، آزار شما نیست. اون می خواد عشق!! خودش رو نشون بده. می خواد شما احساس کمبود نکنید. یه موقع فکر بد نکنید که اون می خواد خودشو به رخ اینو اون بکشونه ولو به قیمت تا 12 شب کار کردن همسرش!! اونها نماد عشقن! اینشونم از رو عشقه!! فقط اون بنده خدا یادش می ره،(البته خوب حق داره شما هم اکر حواستون فقط به عشق ورزی بود یادتون می رفت) که شما با کفشی که 4 سال پیش توی یک مجلس پاتون بود به اون مراسم میاید!! یاشما واقعا بهتون فشار میاد از خریدن اون لباس. مثل من و شما که نیستند همه درگیریمون کانالهای ماهواره باشه! و یا هیکل این خانوم و اون خانوم! اونها مرتب در حال عشق ورزی هستن . از دستشون در می ره!!

یه موقع فکر نکنید همه مثل منن ها.. شما ها گلید. شماها خوش بین باشید. همه چیز رو به فال نیک بگیرید. حتی این ولخرجی ها رو. همه که مثل سورنا اینقدر بی جنبه نشدن که از این نوع عشق خانومها به همسرشون حالت تهوع بهش دست می ده!!

bloom بله برای زنانی که می دونن همسرشون داره و بهش سختی وارد نمی شه از خرید این لباس حرف شما صحیحه . برای زنی که می دونه همسرش بابت این لباس باید دو سه ماه سه چهار ساعت اضافه کاری هر روز واسه یا از خرج حقیقی خودش بزنه نظرتون چیه؟ بازم اونو انسان منفی نمی دونید. شما انسان منفی رو ، انسان فاقد شعور رو ، انسان بدون درک رو ، ... کی می دونید؟

4. 3 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

sorena_arman (یکشنبه 13 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

خلایق هرچه لایق............ما که داریم میریم......هرکاری خواستین بکنین:D.....

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

سورنا حرفت واقعا ایول داره ،حالا شاید بگی من که دخترم چرا انقد طرف دخترا رو
    می گیره؟ولی من واقعا طرف حقم
    توی این جامعه متاسفانه ادما یا ازاینور پشت بوم میوفتن یا از اونور پشت بوم
    خیلی کم پیش اومده که هردو طرف از ازدواج راضی باشن و عدالت کاملا برقرار باشه(مسولیتها به یه اندازه تقسیم بشه) در اکثرمواقع یا خانمها یا اقایون بیشتر به فکر
    سو استفاده هستن تا ایجاد یه زندگی مشترک
    نمی دونم تایپیک روزن با عنوان خیلی تنهام یادته یا نه
    ولی فکرمیکنی چند درصد از زن وشوهرا مثل این دو تا عاشقن؟

7. کاربر روبرو از پست مفید gole maryam تشکرکرده است .

gole maryam (یکشنبه 13 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    عجب دلیلی برای چشم و هم چشمی خانومها آوردید!!! دیگه بابا شما شاهکار نمودید.

آقایون عزیزی که خانومتون شما رو نیومده از سرکار می بره که خرید کنید براش و تمام رنجی که برای بدست آوردن ذره ذره اون پول کشیدید رو یه مرتبه به باد فنا می ده یادتون نره :

خانومتون قصدش از آزار شما، آزار شما نیست. اون می خواد عشق!! خودش رو نشون بده. می خواد شما احساس کمبود نکنید. یه موقع فکر بد نکنید که اون می خواد خودشو به رخ اینو اون بکشونه ولو به قیمت تا 12 شب کار کردن همسرش!! اونها نماد عشقن! اینشونم از رو عشقه!! فقط اون بنده خدا یادش می ره،(البته خوب حق داره شما هم اکر حواستون فقط به عشق ورزی بود یادتون می رفت) که شما با کفشی که 4 سال پیش توی یک مجلس پاتون بود به اون مراسم میاید!! یاشما واقعا بهتون فشار میاد از خریدن اون لباس. مثل من و شما که نیستند همه درگیریمون کانالهای ماهواره باشه! و یا هیکل این خانوم و اون خانوم! اونها مرتب در حال عشق ورزی هستن . از دستشون در می ره!!

یه موقع فکر نکنید همه مثل منن ها.. شما ها گلید. شماها خوش بین باشید. همه چیز رو به فال نیک بگیرید. حتی این ولخرجی ها رو. همه که مثل سورنا اینقدر بی جنبه نشدن که از این نوع عشق خانومها به همسرشون حالت تهوع بهش دست می ده!!

bloom بله برای زنانی که می دونن همسرشون داره و بهش سختی وارد نمی شه از خرید این لباس حرف شما صحیحه . برای زنی که می دونه همسرش بابت این لباس باید دو سه ماه سه چهار ساعت اضافه کاری هر روز واسه یا از خرج حقیقی خودش بزنه نظرتون چیه؟ بازم اونو انسان منفی نمی دونید. شما انسان منفی رو ، انسان فاقد شعور رو ، انسان بدون درک رو ، ... کی می دونید؟
    سلام سورنای عزیز
    اشتباه نکنین من به هیچ وجه زنی رو که همه ی حقوق همسرش رو برای خریده یک مهمونی به باد می ده تایید نمی کنم و این آدم رو مثل شما فاقد شعور و درک و فهم می دونم
    و به عنوان یک زن هیچ وقت قبول نمی کنم همسرم با کفش 4 سال پیش وارد مجلس بشه و من لباس آنچنانی بپوشم
    من از هیچ گروهی دفاع نمی کنم ولی اینو خوب می دونم که هیچ زنی وقتی عاشقانه همسرش رو دوست داشته باشه نمی تونه مشکلات و سختی کشیدن هاشو ببینه چه برسه به اینکه بخواد بی رحمانه پول زحمت کشیده ی اونو چشم بسته خرج کنه و هیچ مراعاتی هم نکنه
    اگر واقعا خانم های متاهل این کارو با همسرشون می کنم من برای خودم و همه ی خانوما متاسفم و دست همه ی مردان زحمت کش این مرزو بوم رو می بوسم

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 آذر 88 [ 03:59]
    سطح
    33
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 18 در 9 پست

Array

گل مریم جان مرسی که طرف حقی!!! این دختران که دارن یا از این طرف بوم میفتن یا از اون طرف بوم... چون طبق گفته های سورنا مشکلات بیشتر دخترا هستن
    نمیدون کجا زندگی میکنین سورنا ولی جایی که من زندگی میکنم فعلا بیشتر زنها پابه پای شوهراشون دارن کار میکنن و تو تمام خرج و مخارج با اون ها سهیم میشن
    اون خانومی هم که لباس 250 تومانی میپوشه چون میدونه شوهرش اینقدر داره (ولی انقدر محکم چسبیده به مالش که دلش نمیاد حتی 25 تومان پول بده بره یه کفش بگیره) وگرنه هیچ زنی نیست تو اوضاع نداری شوهرش بره از این کارا کنه
    شما هم آره میدونم اصلا دغدتون کانال های ماهواره نیست شما دغدتون اینه که چون طرز تفکرتون خیلی قشنگه همیشه یکی گیرتون میفته درست برعکس عقاید خودتون و بعد همه رو مثل همون میبینین

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 فروردین 89 [ 19:50]
    سطح
    36
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

چرا هميشه ما ادما عادت داريم نيمه خالي ليوانو ببينيم.؟؟ درسته. گرچه مثالهايي از قبيل مثالهاي اقاي سورنا تو جامعه پيدا ميشه. ولي چرا ما ازخود گذشتگيهاي بقيه رو ناديده مي گيريم؟؟؟ هم خانمهاي ازخودگذشته و فداركار داريم و هم اقايون با گذشت و فداركار.
    چرا شما اقايون هميشه تقصيرو به گردن خانمها ميندازين؟ خانمها تا جايي كه بتونن ازخود گذشتگي ميكنن مگه اينكه ........... چرا ازدواجهاي دانشجويي رو درنظر نميگيرن؟؟؟ چرا هميشه به ازدواجهاي مجلل و لباسهاي گران قيمت اشاره مي كنين؟
    به راستي چرا اينگونه است؟؟؟؟؟؟

راستي اقا كامران چرا بايد يك خانم با نخريدن يك لباس گران قيمت براي عروسي عقده اي شود؟ مگر شخصيت به لباس است؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ghasadak
    چرا ازدواجهاي دانشجويي رو درنظر نميگيرن؟؟؟ چرا هميشه به ازدواجهاي مجلل و لباسهاي گران قيمت اشاره مي كنين؟
    راستي اقا كامران چرا بايد يك خانم با نخريدن يك لباس گران قيمت براي عروسي عقده اي شود؟ مگر شخصيت به لباس است؟؟؟
    میشه اینقدر مثال ازد دانشجویی رو نزنین!؟؟...............آخر و عاقبتش رو کسانی که باید بدونن میدونن!...........
    مورد دوم رو هم بهتره از همجنس های خودتون بپرسین.....آخه من دختر نیستم جواب بدم!......

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

به نظر من اگه مدام بخواییم دنبال مقصر و متهم بگردیم پیشرفت چندانی نخواهیم داشت.
    شما چی فکر می کنید ؟

13. 5 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

طاهره (شنبه 18 مهر 88)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)