نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
دوستان عزیزم ممنونم.دعای شما بیشترین کمک رو به من می کنه. دعای اینکه بتونم روحیمو باز پیدا کنم. یک سری از مشکلاتی که آوردم، اتفاقاتی که افتاده و صحنه های بسیار تلخی که تو ذهنم ثبت شده.صحنه های مرگ عزیزان من. دوستهای خیلی نزدیک، خودکشی چند نفر ار اونها، مشکلات خونوادگی، صحنه هایی که از خیانتهایی که در روابط عاطفی به من شد من تو ذهنم ثبت شدند، بیماریهای جسمی که در حساس ترین لحظات زندگیم اتفاق افتادند.جدیدا احساس می کنم احتمالا گناهانی مرتکب شدم که این اتفاقات میفته. عذاب وجدان شدیدی از این گناهانی که واقعا نمی دونم چپا هستن دارم.
شاید بخندید، اما به شکل عجیبی احساس گناه می کنم وقتی نمی تونم به کسانی که در اطرافم هستند کمک کنند. حس مسئولیت بیمار گونه ای که بیشتر تصور می کنم از احساس گناه ( واقعا دلیلشو نمی دونم) من سر چشمه بشه. برای جبران این گناهانی که تصور می کنم. چند روز قبل از اینکه دوست نزدیکم امروز مادرشو از دست داده بود و خبرشو شنید و بی تاب شد داشتم به جنون می رسیدم. اینکه نمی تونم آرومش کنم .. . فقط اون می تونه کمک کنه. به خودش قسم به دعاهاتون نیاز دارم. ممنونم
اقای سورنا مطمئن باشید دعای خیر من همواره پشت شماست ،شما جزو غنیمت های این سایت هستین اینو بدون اغراق می گم ،ازخدا می خوام همیشه یاورتون باشه
در ضمن اینکه شما اینقدر بدون دلیل عذاب وجدان می کنین نشان از وجود پاکتون داره
خدا شما رو خیلی دوست داره
اینو باور کنین