خواهر ندارم و خودم اولین فرزند خانواده هستم پس بهمون حق بدید که هیچ تجربه ای نداشته باشیم. پدر و مادرم هر دو دیپلم هستند و خودم فوق لیسانس. حق با شماست شاید در این زمینه هم هیچ اگاهی و مهارتی نداشته باشیم .
حدس می زدم تنها دختر خونواده باشین.......اما مشکل اصلی شما و خانوادتون همون طرز رفتار هست....

اقای خواستگار در صحبت تلفنی وقتی ازشون سوال کردم چقدر به نماز مقید هستید گفتند گاهی که خسته باشم نمیخونم ( لطفا عصبانی نشید میدونم قبلا مطرح کردم)
آیا این جواب
1) رو از روی صداقت شون بوده و اهل نمازند و گاهی در انجام اون کوتاهی میکنن؟

2) یا اینکه امکانش هست اصلا اهل نماز نباشند و خواستند با این جواب تا حدی رضایت من رو جلب کنند؟
به نظر من هر دو گزینه صحیح است!:D.......چون دیدم در بین افراد......خوب این موضوع بستگی به خودتون داره.....اگه این قدر با این موضوع مشکل دارین......خوب باید فرض رو بر این بذارین که اصلا نماز نمیخونه!.......دوست عزیز یه فرد به قول خودتون مذهبی الزاما یه انسان خوب و کامل و...نیست,حواست باشه...از ما گفتن........:cool:

راستی دوستان من و این خواستگارم همسن هستیم . این مسئله موجب مشکل دراینده نمیشه ؟
نمیدونم!:D...... من فکر میکنم شما چه کوچیک باشه فرد چه بزرگ...چه همسن......کلا هزاران معیار داشته باشین!!! و با شک و بدبینی به موضوع نگاه میکنین......و واسه هرکسی یه مشکلی می تراشین!.......این مورد رو یه مشاور میتونین برین بعدا....