سلام از راهنماییهاتون ممنونم
مشکل من بیشتر شده البته نمیدونم از منه یا حساس بودن نامزدم ،من سعی کردم که درست رفتار کنم وحرف هام را سنجیده بزنم ولی مشکل تنها من نیستم اون بخاطر مشکلات زیادی که داره شدیدا حساس و زود رنج شده درکش میکنم ولی هیچ کاری از دستم براش بر نمیاد مشکلاتمون خیلیه واون دست تنها باید همه چی را درست کنه ،خودش میگه جدیدا از همه چیز زود ناراحت میشم خیلی فکر میکنه و با من حرف نمیزنه با غیر منم حرف نمیزنه که یه کم تخلیه بشه نمیدونم چه کار کنم فوق العاده حساس شده یه بار به گوشیم زنگ زد ومن متوجه نشدم در عرض پنج شش دقیقه شاید ده بار بیشتر زنگ زده بود بعدش بهم گفت ترسیدم اتفاقی افتاده باشه اون از این عادتا نداشت خیلی دل نگرانشم میترسم با این همه فکر وهرس که میخوره خدایی ناکرده یه چیزیش بشه ،خودم هم دارم داغون میشم با این اوضاعی که داره نمیخواهم باهاش حرف بزنم که اعصابش از منم خورد بشه به نظر شما چیکار کنم که کمی به حرف بیاد واز فکرا وغصه هاش بگه تا خودش آرامتر بشه خیلی حساس و زودرنج هم شده البته بگم من تقریبا از فکرا وغصه هاش خبر دارم ولی اینکه همه چیو میریزه تو خودش هم برای خودش عذاب آوره هم برای من که میبینمش هر روز داره لاغر میشه واز بین میره کشنده است نمیدونم چیکار کنم شما بگیید چیکار کنم ؟شما راهنماییم بکنید بخاط الطاف ومحبتاهاتون ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)