سلام بهاره
و همچنین با سلام به طاهره، نازبارون و گردآفرید که جوابهای قشنگی را نوشته اند. بنده مخصوصا پاسخ طاهره و گردآفرید را مورد تاکید قرار می دهم.
به اضافه اینکه اصولا میزان تاثیر پذیری ما از تعریف ها یا به عکس بی احترامی های دیگران بستگی به اعتماد به نفس ما دارد.
اگر شما با ارزش هستید ( که هستید)، باید خودتان باور داشته باشید و منتظر نباشید دیگران به آن اشاره کنند. یا به عکس با بی احترامی آنها فکر نکنید که بی ارزش شده اید و شخصیت شما ضعیف تر از قبل شده است. ما خودمان خودمان را تعریف می کنیم.
البته با توجه به اینکه گفتی این مشکل را با آقایان ندارید یه نکته ظریف را هم به خاطر بسپار:
معمولا آقایان در ارتباط با خانمها دست به عصا، همراه با احترام، و حتی با احساس بیشتر برخورد می کنند. و خیلی مواظب هستند که نظر مثبت خانمی در مورد آن عوض نشود( البته همیشه اینطور نیست ولی می توان گفت اکثرا این طور است). پس نتیجه می گیریم شما انسان حساسی هستید. و چون آقایان مراعات شما را می کنند ارتباطتون قویتر می شود. و خانمها چون معمولی برخورد می کنند به ذهن شما می رسد که آنها با شما دشمنی دارند.
باید یک بازنگری به ارتباط خودت با والدینت یا حتی دوستان کودکیت داشته باشی. ممکن است تک دختر باشی، و زیادی در خانواده مراعات می شدی. یا حتی می تواند به عکس باشد. چون محبت کافی از خانواده دریافت نکرده ای، ارتباط گرم آقایان را در تعاملاتشان رابیشتر قبول داری.
به هر حال عوض کردن خودمون از عوض کردن همه آدمهای دنیا به نظر سختتر می آید، ولی واقعا اینطور نیست. امتحان کن! برای این کار توصیه می کنم مقاله « تاثیر هوش هیجانی بر موفقیت انسان » را در سایت همدردی بخوانید:
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 161
( مرا ببخش چون اطلاعات بسیار کمی از خودت گفته اید، این احتمالات را مرور کردم، و ممکن است مسائل زیادی باشد که من از آنها بی خبرم.)

علاقه مندی ها (Bookmarks)