RE: ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟
سلام دوستان نمی دونم ولی من خودم با دختری بو دم که می گفت اصلا از سکس خوشش نمی اد اصلا نمی دونه سکس یعنی چی من هم مثل احمق ها چون عشق چشم هام رو کور کر ده بود و چون فقط به این فکر می کردم که من و اون قراره آینده هم رو بسازیم شروع کردم از اول براش توضیح دادن که اصلا فلسفه سکس چیه و
چرا و چگونه ...
این آدم حتی می گفت زن و شوهر بعد از ازدواج هم دلیلی برای سکس ندارند فقط برای بچه دار شدن که این قضیه هم وقتی بچه دار نشیم حل می شه . من احمق هم شروع کردم فلسفه بافی . یک بار که من می خواستم یرم سربازی و چند ماهی قرار بود برم شهرستان با هم که رفتیم بیرون . وقتی دیدم داره گریه می کنه که نمی تونه دوریم رو تحمل کنه . برای اولین بار در آغوشش گرفتم . تازه فهمیدم . نه بابا اونقدر ها هم از سکس و مسایل سکسی بدش نماد . حا لا دیگه اون منو ول نمی کرد . اینجا بود که دیدم تمام این فلسفه هایی که بافتم و پوچ بوده . جالب اینجاست من بعد از سه سال دوستیه به قول خودم پاکم فهمیدم همزمان با من با یکی دیگه هم بوده !!!!!!
[size=medium]...هر که فکر کند همه میوه ها در همان وقت می رسند که توت فرنگی ، از انگور چیزی نمی داند.. paracelsus [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)