بچه ها از mardomak (مردمك) چه خبر ؟!حالش خوبه ؟!:D
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
بچه ها از mardomak (مردمك) چه خبر ؟!حالش خوبه ؟!:D
ani (چهارشنبه 23 اردیبهشت 88)
تشکرشده 375 در 164 پست
چقدر دلم واسه دوست خوبمون آرمان و m- moud تنگ شده جاشون خالي نباشه جاي همه اونهايي كه نيستند سبز باشه
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
sayehhaye_mah (چهارشنبه 27 خرداد 88)
تشکرشده 338 در 126 پست
سلام خوبید مهربونای نازنین؟
چقدر دلم واستون تنگ شده بود...
دوستان گل و مهربونم
اگه وقت کردید یه سری هم به من بزنید و از حال و احوال دلتون بگید.
آخه می خوام مطمئن شم همگی خوبید.
.................................................. ...............................
آنی عزیزم خوبید؟
از خانواده محترم چه خبر؟ این مدت خیلی نگران شما بودم اگه امکان داشت از حال پدر، برادر و خواهرتون بگید...![]()
estar7 (دوشنبه 18 خرداد 88)
تشکرشده 1,685 در 458 پست
سلام estar7 عزیز،
از حال و هوای دل مهربون خودت بگو. نوشته بودی که این مدت سرت شلوغ بوده، همه چی مرتبه؟![]()
THEN (دوشنبه 18 خرداد 88)
estar7 نازنين و مهربان ام
خيلي ممنون از لطف و مهرباني ات عزيزم .
همينطور از كيوان و سايه هاي ماه و نيلوفر 25 هم تشكر مي كنم .
هر چند كه براي من مهر شما دوستان بسيار قشنگ است اما راضي نيستم كه نگران من باشيد .
پس با اطمينان مي گويم:براي من هميشه همه چيز در بهترين حالت است و از هيچ تجربه اي نمي هراسم .چرا كه اين تجربيات حتما حكمتي دارند و درسي در هر يك از آنها نهفته است .من هم سعي مي كنم شاگرد خوبي باشم .
واما
پدرم همچنا ن با بيماري دست و پنجه نرم مي كنند و هر روز به نوعي شرايط خاصي را در بدن شان تجربه مي كنند .قبل هم گفته بودم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است . اين روزها هم از اعماق وجودشان و با تمام سلولهاي بدنشان مادر و فرزندانشان را فرياد مي زنند .
برادرم هم فعلا از ناحيه يك چشم بينايي اش از دست رفته و پزشكان اميدوار هستند كه با جراحي هاي بعدي بتواند يك ديد تار و سفيد وسياه را در حد يك - دو متر را تجربه كند . برادرم هم مرد قوي و خو ش فكر ي است و با شرايط به خوبي كنار آمده و به انتظار جراحي هاي بعدي هستيم .
و اما خواهرم. دخترك پرنشاط من ، موفق شده كه شرايط جديداش را كاملا بپذيرد و نوع نگاه اش را به زندگي تغيير دهد . شايد تجربه سختي بود و تاوان سنگيني براي اش داشت . اما به هر حال موفق شده . دختر سخت كوش و مثبت انديشي است كه با تمام انرژي كار مي كند و هدفمند تر از گذشته براي زندگي اش برنامه ريزي مي كند و من از اين باب خوشحالم . هنوز هم پدر و مادرم در مورد بيماري وي چيزي نمي دانند . اما من و فرزندانم و همسرم شانه به شانه اش هستيم و در اين مسير دستانمان در دست يكديگر است .
از تمام دوستاني كه در اين مدت براي خانواده ام انرژي مثبت فرستادند سپاسگزارم و مطمئن هستم كه دعاي شما دوستان و انرژي هايتان بسيار اثر گذار بوده . بازهم تشكر مي كنم .
اميدوارم آب و هواي دل تمام دوستان ام در تالار بهاري باشد و حس زندگي و بودن و چگونه بودن در رگهايتان جريان داشته باشد .
ani (چهارشنبه 20 خرداد 88)
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
بچه ها سلام
کسی از سورنای عزیز خبر نداره؟اصلا تالار سر نزده اند
من نگرانشونم
بايد يك مدت صبر كنيم تا دوستان به مرور متوجه بازگشايي تالار بشوند . مطمئنم جاي نگراني نيست و حتما سورنا خوب خوب است . سورنا مرد قوي است . مثبت انديشي بار انرژي خوبي براي دوستانمان خواهد داشت .
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
واقعا از تذکر بجایتان ممنونم خانم انی
ای کاش من مثبت اندیشی رو از شما یاد می گرفتم
این روحیتونو تحسین میکنم
گل مريم عزيز
خواستن توانستن است . چرا كه نه . همين امروز به بهانه ي سورنا مثبت انديشي را تمرين كنيد .
تشکرشده 338 در 126 پست
سلام آنی بزرگوار از اینکه با صبر و حوصله واسمون نوشتید ممنون کاش می شد دستای مهربون شما را ببوسم
،خدا را صد هزار بار شکر که به بهترین وجه ممکن شما و خانواده محترمتان با این شرایط کنار آمده اید. از صمیم قلب از خداوند مهربون بهترین ها را برای شماها می خوام.
philosaraسلام مهربون.
حال دل خانم خانمای تالار همدردی چطوره؟ دلتنگتون بودم گلی جون
عزیزم تشکر می کنم از اینکه از حال و هوای دل من پرسیدید. از دعای خیر شما خوب شدم
خداروشکر. می دونید مهربون الان دیگه حال دلم خوب شده و به لطف خدای بزرگ سختی های یه امتحان را پشت سر گذاشتم و باز هم محکم ایستادم.
estar7 (شنبه 23 خرداد 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)