دوست خوبم،
من کتاب "مردان مریخی و زنان ونوسی" رو خوندم، این اخلاق همسرتون با اطلاعاتی که از این کتاب در مورد اخلاقیات کلی آقایون گرفتم، مطابقت داره. (شما این کتاب رو خوندی؟)
پس شما تنها نیستید و خیلی از خانمها مشکل شما رو دارن.
البته منظورم این نیست که مقصر فقط آقایون هستند. فکر می کنم اخلاق ما خانمها طوریه که باعث می شه آقایون نتونن راحت باهامون صحبت کنند. شاید شدت احساساتمون باعث می شه این اتفاقات بیفته یا شاید هم ایده آل گراییمون ... نمی دونم.
به هرحال از اونجایی که این مشکل در خیلی از خونواده ها هست، و مشاورها هم فرمول بندیش کردن، مطمئنا مراجعه به یه مشاور خوب، و البته اجرای مو به موی راهکارهایی که ارائه می دن، درهای مخفی ی زیادی رو به روتون باز خواهد کرد.
حتی مطمئنم از طریق "پرسش مراجعان، پاسخ مشاوران" تالار هم می تونید تغییرات چشمگیری در زندگیتون ایجاد کنید.
اما نظر خواهر کوچیکتون که قلبش برای حل مشکلات شما می تپه:
تصوری که من در کل این مدت از زندگی شما دارم اینه که : شما شناخت درستی از همسرتون ندارید.
انگار اخلاق هاش دستتون نیومده. نمی دونید هر کاری رو به چه دلیلی انجام می ده. نمی دونید تو دلش چه خبره.
شاید همین دور بودن شما از قلبشه که باعث شده که ایشون نتونن از شما انتقاد کنند یا احساساتشون رو با شما در میون بذارن. یعنی یک جورایی احساس امنیت نمی کنند.
مردها برخلاف ظاهرشون موجودات حساسی هستند. برخلاف تصور عامه، من فکر می کنم آقایون بیشتر از خانمها به توجه نیاز دارن.
همسرت مثل یک گل ه. گل خیلی به مراقبت نیازمنده. اگه به اندازه ی کافی بهش توجه کنی، می تونی از زیبایی و طراوتش بهره مند بشی، وگرنه پژمرده می شه، و دیگه خیلی سخته که نشاط سابق رو بهش برگردونی. (البته سخت به معنای نشدنی نیست. و همسر آدم همواره اونقدر ارزشمند هست که برایش نهایت تلاشت رو بکنی. اینطوری هم خدا ازت راضیه هم خودت طعم خوشبختی رو می چشی.)
عزیزم مبادا درس و کار و ... و برآورده نشدن توقعات قبل از ازدواج و رفتارهای زشت مادر شوهرت و ... باعث شده باشه از دل همسرت غافل بشی!
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)