به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 88 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    57

تشکرشده 59 در 16 پست

Array

RE: توهم دخترانه!

[/b][/i][/color]
    نقل قول نوشته اصلی توسط آگرین
    دوست خوبم این توهمات در اقایان هم رخ میدهد... بنده شاهد این موضوع بودم که آقای بودند که به چند دلیل واهی سراغ دختری میروند که شاید ان دختر فقط از سر احترام و یه رفتار مودبانه با انها رفتار کرده و لی انها سوء تعبیر کردند ...این منحصر به قشر یا جنسیت خاصی نیست میتونه در هر فردی با هر شرایطی رخ دهد ولی کسی که در مورد خود و زندگی خود واقع بینانه عمل و فکر میکند زخ نخواهد داد.
    [color=#0000CD][i][b]بله شمادرست میگیددرپسرها هم یک همچین چیزی هست توی همکلاسی های خودم یه پسره بود خیلی شبیه داداشم بود منم چون ازخونمون خیلی دورم ودیر به دیر داداشم رو میبینم وقتی اونو میدیدم یاد داداشم میافتادم باهاش سلام احوالپرسی میکردم این بنده خداهم توهم زده بود که ازسرعلاقه است واینها که بنده نگذاشتم به جاهای باریک بکشه ومتوجه شان کرده خیلی مورد اینطوری هست دخترا ناامیدنشن که فقط خودشون توهم میزنن

2. کاربر روبرو از پست مفید ماه تابان تشکرکرده است .

ماه تابان (پنجشنبه 17 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

اين توهمات براي همه هست. مثلاً مردان متأهل وقتي با دختران ارتباط برقرار مي كنند و جز خنده و آرامش و خوشي چيزي نمي بينند از همسر يانامزد خود غافل مي شوند. در صورتي كه زني كه وارد زندگي يك نفر مي شود هزار جور گرفتاري و مسئوليت دارد و نمي تواند مانند دختراني كه مردان در اطراف خود دارند باشد. اين بي انصافي است كه مردان همسر خود را كه به نوعي در زندگيشان وفاداري مي كنند را با دختران سبك سر و بي خيال ديگر مقايسه كنند.
    (البته اين موضوع مربوط به يكي دو مورد گله اي بود كه در اين چند روز اخير در محيط كار از همكاران خانم خوددر مورد همسرانشان شنيدم)

4. 2 کاربر از پست مفید دانه تشکرکرده اند .

دانه (پنجشنبه 17 اردیبهشت 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 بهمن 90 [ 14:24]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 58 در 39 پست

Array

توهم هم دیگه دختری پسریش نکنید خواهشن! توهمو هم بعضی از دختران هم بعضی از پسران میزنند اصولا ادم های رویای که بیشتر در رویا به سر میبرن روی ابرها هستن میزنن فقط کافیه یک نفر پاهاشونو محکم بچسبونه به زمین تا توهم از سرشون بپره!البته این هم بگم بعضی اوقات طرف مقابل یک آقا یا خانوم هم در ایجاد این توهم کم بی تقصیر نیست...متاسفانه بعضی از دختران و پسران برای تفریح و سر گرمی بدشون نمیاد یکی رو سر کار بزارن طرف مقابل هم که میره تو عالم هپروت و توهم میزنه! هر دو نفر مقصر هستن هم اون کسی که سعی میکنه این توهم رو به وجود بیاره هم اونی که غیر منطقی از سر احساسات دچار توهم میشه.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

آقای مدیر چرا تالار اینطوری شده؟ من فکر می کردم که این پست هیچ ارسال تازه ای نداره به همین دلیل اصلاً سر نزدم. امروز اتفاقی دیدم که چندید پست اضافه شده. چرا دیگر به اعضا از طریق ایمیل در مورد پست های جدید اطلاع رسانی نمیشه؟

در ضمن حرفهای همه ی شما دوستان گرامی رو قبول دارم و اگر در مورد این مطلب صحبت کردم منظورم این نبود که پسرانه ی آن وجود نداره. هست ولی نوعش متفاوته.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 شهریور 91 [ 12:07]
    سطح
    56
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    دستاوردها:
    تشکرها
    87

تشکرشده 88 در 46 پست

Array

وهم دخترانه؟؟؟شما اقا پسرا از خودتون پرسیدین چه چیزی باعث این توهم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی به دختری روزی صدبار با بهانه و بی بهانه تماس می گیرین سوالای الکی می پرسین اس ام سهای عاشقونه می دین هرجا دختره رفت دنبالشینازش جزوخ میگیرین و بعد تو جزوه براش یادداشت می نویسین وتو کلاس ازش دفاع می کنین ودرکلاس منتظرش مینشینید و................ به نظر عقل سلیم و بی نقص شمااااااااااااااااااااا اینا باعث توهم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مگر اینکه مریض باشین و این کارا رو از رو قصد انجام بدین که اون دیگه بحث جدایی یه پس نگین توهم دخترانه بگین مرض پسرانه البته دخترا اینقدر فهمیده هستن که فرق اذیت کردن و دوست داشتن یه پسر رو بفهمن

8. کاربر روبرو از پست مفید دانا تشکرکرده است .

دانا (جمعه 25 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

دانا اگر اینقدر فهمیده هستند دیگه شما چرا اینقدر جوش می زنید؟
    بنده هم فکر می کنم این توهم بیشتر در خانومها رخ می ده. (به نسبت آقایان)
    آقایون در ابتدای امر براشون اصلا مهم نیست که اون دختر از اونها خوششون اومده یا نه. اونها به دختر اگر علاقه داشته باشند نزدیک می شن و بعد سعی می کنن علاقه مندش کنند. ولی خانومها چون براشون مهمه که در همون ابتدای امر پسر علاقه مند به اونها باشه برخی از اونها سعی می کنن این حالات خیالی رو در ذهن خودشون بیارن. از هر رفتار پسر به نفع خودشون برداشت می کنند و گاهی در شرایطی که حتی پسر یک بار هم پیشنهاد نداده ارتباط اون با دختر دیگه رو خیانت می دونند و حسادت می کنند. نگید نیست . در همین تالار موارد بسیار زیادی وجود داشته !!
    من از هر 10-20 تا تاپیکی که می بینم جمله مرسوم یکیش اینه" آیا اونم به من علاقه داره!!"

10. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

sorena_arman (شنبه 26 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 آذر 88 [ 03:59]
    سطح
    33
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    17

تشکرشده 18 در 9 پست

Array

آقای سورنا واقعا نمی دونم چرا هرجا نظر می دین من بعدش نظر می دم
    نذارین به حساب اهانت به عقایدتون یا اینکه مخالفم با این عقاید
    ولی بیشتر این توهمات دخترانه از سر رفتار های پسر هاست که ایجاد میشه وگرنه برای مثال من هر پسری رو تو کوچه خیابون می بینم که توهم نمی زنم در موردش
    رفتارهای پسرانه است که گاهی اوقات شاید ندونسته این احساس و این تفکر رو در دختر ایجاد می کنه که چرا پسر این رفتار اینقدر صمیمانه رو با من داشته حتما اتفاقی داره میفته یا یه حسی اینجا وجود داره. برای این موضوع نگاهی به بلاگ این دختر بندازین که چه طور به خاطر رفتار همکارش بلاتکلیف مونده!!! برای تویی که نمیدونی ...

این توهمات به جنسیت ربط نداره ولی این رو قبول دارم که بیشتر در مورد دختر ها اتفاق میفته که این هم بر می گرده به طرز برخورد گاها اشتباه پسرها

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 اردیبهشت 88 [ 10:09]
    سطح
    52
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    80

تشکرشده 79 در 52 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط آگرین
    دوست خوبم این توهمات در اقایان هم رخ میدهد... بنده شاهد این موضوع بودم که آقای بودند که به چند دلیل واهی سراغ دختری میروند که شاید ان دختر فقط از سر احترام و یه رفتار مودبانه با انها رفتار کرده و لی انها سوء تعبیر کردند ...این منحصر به قشر یا جنسیت خاصی نیست میتونه در هر فردی با هر شرایطی رخ دهد ولی کسی که در مورد خود و زندگی خود واقع بینانه عمل و فکر میکند زخ نخواهد داد.
    سلام
    دقیقا موافقم یه خانومی مسئول روابط عمومیه آموزشگاه کامپیوتر ماست با همه صمیمی و خوب برخورد می کرد تا اینکه بعضی از بی ظرفیتاش بهش پیشنهاد دادن و اون رد کرد! الان دیگه با همه خشکه و اصلا صمیمی نمیشه!!! صمیمیت نشان حس خاصی نیست تا وقتی که رفتار خاص یا حرف خاصی زده بشه!!!
    موفق و شاد باشید.
    یاعلی

نقل قول نوشته اصلی توسط دانا
    وهم دخترانه؟؟؟شما اقا پسرا از خودتون پرسیدین چه چیزی باعث این توهم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی به دختری روزی صدبار با بهانه و بی بهانه تماس می گیرین سوالای الکی می پرسین اس ام سهای عاشقونه می دین هرجا دختره رفت دنبالشینازش جزوخ میگیرین و بعد تو جزوه براش یادداشت می نویسین وتو کلاس ازش دفاع می کنین ودرکلاس منتظرش مینشینید و................ به نظر عقل سلیم و بی نقص شمااااااااااااااااااااا اینا باعث توهم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مگر اینکه مریض باشین و این کارا رو از رو قصد انجام بدین که اون دیگه بحث جدایی یه پس نگین توهم دخترانه بگین مرض پسرانه البته دخترا اینقدر فهمیده هستن که فرق اذیت کردن و دوست داشتن یه پسر رو بفهمن
    سلام
    اینو هستم نافرم!!!
    من خودم همین ترم رفتم سر کلاس ریاضی 1 واسه تقویت و یادآوری! یه خانومی رو دیدم که جدا زیبا بود و رفتار سنگینی داشت با لباس مناسب و اصلا بی حجاب نبود! و البته پر واضح بود مذهبی نیست! خلاصه همش با خودم می گفتم این نسبت به من چه دیدی داره اگه برم پیشنهاد بدم چی میگه؟ در مورد ازدواج چی میگه و در مورد رابطه دوستانه؟! البته عرض کنم من نه قصد ازدواج داشتم نه دارم و نه دوستی! اما خب بخاطر جذابیتی که برام داشت این فکرا به ذهنم میومد!

این حس یا بقول دانای عزیز که خودمم همین اسم رو روش گذاشتم مرض پسرانه در من جریحه دار شد! کارهایی کردم که اونو به شک بندازم و همین طور شد!!! اون به شک افتاد و...
    خلاصه همه فهمیدیم الان چشمش به منه که پیشنهاد رو بدم! غافل از اینکه...
    حالا من نمی دونم اون از این به بعد راجع به رفتار های کاملا بی منظور من چه برداشتی خواهد کرد؟!:D
    امیدوارم بیخیال بشه و برداشت بدی نکنه چون خودش ضربه می خوره!!!
    البته من به اون حرکات ادامه نمی دم حتی امروز خیلی سنگین برخورد کردم تا خدایی نکرده فکر بدی به سرش نزنه!
    موفق و شاد باشید.
    یاعلی

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

الکی تا یه مورد دیدین برداشت نکنید که پس همه پسرا اینطورن. دقیقا برخلاف این چیزهایی که تصور می کنید. ببخشید اما من خودم به ستوه رسیدم از این برداشتهای عجیب غریب دخترها. من یک شرکت کار می کردم. چون احترام می ذاشتم برای همکارانم و موقع اومدنشون پا می شدم و حالشون رو می پرسیدم یکیشون فکر کرده بودند که بنده بله دلم ررفته و... این در حالی بود که بنده به همه اون خانومها به یک نسبت احترام می گذاشتم و اونقدر هم جدی برخورد می کردم که کسی همچنین برداشتی نکنه. خیلی هم مواردش زیاده. خیلی. بنده هم کاملا تجدید نظر کردم. واقعا مثل برج زهر مار برخورد می کنم که کسی همچنین برداشتی نکنه.
    تا یادم نرفته این اتفاقات معمولا برای دخترهایی با اعتماد به نفس خیلی پایین رخ می ده(معمولا)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

در تایید فرمایش دوستان
    این اتفاق بیشتر در دخترا رایج هست
    چون اگه یه پسر محترمی در مورد یه دختر احساس خاصی داشته باشه از جنس توهم یا چیز دیگه زیاد داستانسرایی و فیلم پردازی نمیکنه و ... وبیشتر عمل میکنه
    ولی چون دخترا تو این زمینه دستشون تا حدودی بسته هست یه فیلم به تمام معنا تا انتها میسازند من خودم خیلی شاهد این فیلم ها بودم ولی این وسط رفتار طرفین توی ایجاد توهم دخیل هم نقش عمده ای داره
    یه عده هم البته از اون ور بوم افتادند یعنی هر چی چراغ سبز بهشون نشان داده میشه هیچ اثری نداره (در مورد دخترا)
    به نظر من وقتی وارد یه محیط جدید میشیم تا قبل از شناخت بهتره آتو دست کسی ندیم
    هر چند که بعضی ها همین آتو ندادن رو نشانه اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی میدونند

15. کاربر روبرو از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده است .

صبا_2009 (شنبه 26 اردیبهشت 88)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)