با سلام و تشکر از جناب نفاب به خاطر ایجاد این تاپیک پر محتوا.
نظر شخصی من این است که "همدلی" و "همدردی" واژه هایی مترادف اند و هر دو زمانی به کار میروند که ما سخنان و درد دل هایی فردی خسته از مشکلات را بشنویم و او را به صبر و شکیبایی و آرامش دعوت کنیم تا آن فرد با ذهنی آرامتر و آماده تر به مبارزه با مشکلات بپردازد.
در کنار این دو واژه، اصطلاحی به نام "مشاوره" و" راهنمایی" وجود داره که به عقیده من موضوعی بسیار تخصصی، پیچیده و نیازمند دانش و تجربه کافی در زمینه این علم است.
همه ما در این تالار و در هر جای دیگر و در محاورات روزمره، به کرات شاهد این بوده ایم که شخصی از مشکلی که با آن دست و پنجه نرم میکند سخن میگوید و فرد مقابل بر اساس تجربیات خود و پیش داوری های ذهنی خود راهکارهایی را ارائه میکند. شدت این مشکل تا حدی است که گاهی به عنوان مثال به فرد درمانده و نیازمند همدردی گفته میشود" به نظر من طلاق بهترین راه حل است"
به نظر من این مورد یک اشتباه فاحش است که در مورد آن باید بسیار دقیق و مراقب بود. اصولا قضاوت کاری بسیار دشوار ست، حال ما چگونه میتوانیم بدون اشراف کامل به مشکلی که بین دو فرد وجود دارد و صرفا بر اساس چند جمله ای که یک طرف قضیه از مشکلش بیان کرده ، به قضاوت بنشینیم و حتی فراتر از آن رفته و حکمی هم صادر کنیم؟؟!!.

علاقه مندی ها (Bookmarks)