سلام عزیزم ؛
به جمع دوستان همدل خودت خوش اومدی ...
با خودم فکر می کردم خوب یا بد گاهی بعضی از دردها رو نمی شه به زبون آورد یا ازش حرف زد (مثل مشکلی که تو داری چون یک طرف خانواده و نزدیکترین افراد به تو هستند و طرف دیگه خودت و وجود با ارزش خودت ) که اگر بشه اینکار رو کرد خیلی زودتر و بهتر می شه اونها رو پشت سر گذاشت و راه دیگری رو در پیش گرفت ...
خوشحالم از اینکه تو از اون دسته از آدمهای جسوری هستی که تونستی به ما اعتماد کنی و از اون چیزهایی که تو رو زجر می ده و باعث عذابت شده با ما حرف بزنی ...
خیلی دوستت دارم چون آدمهایی که با جدیت برای تغییر شرایطشون آماده اند و تلاش می کنند قطعا آدمهای بزرگی هستند که نه فقط برای خودشون که برای دیگران هم مایه ی بزرگی و افتخار خواهند بود ...
عزیز دلم ؛
حتی بدترین و سخت ترین و پیچیده ترین دردها ، نیازها و مشکلات همیشه مقهور توانایی و اراده ی ما هستند ... و تو خواهی تونست اگرنه راحت اما با درایت و صبوری دردهای کهنه و مزمن رو بهبود ببخشی ...
می دونم که می خوای و می تونی ...
از اون گذشته راهنماییهای دوستان رو می بینی ؟ همه ی ما در کنارت هستیم و از ارائه ی هر چیزی که بتونه کمکت کنه دریغ نمی کنیم ... پس دست به کار شو و از یک جا شروع کن ... اول از همه تغییر نامت و بعد به ما بگو آیا اهل هنر ، ورزش ،مطالعه و ... هستی یا نه ؟
دوستت دارم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)