به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: رابطه!!!

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

RE: رابطه!!!

سلام
    در شیوایی سخنان شما (y.a.s)شکی نیست ....ولی در نوع دید شما به افراد و مسائل مذهبی و خداوند یکتا بنده با شما هم نظر نیستم...البته نمی گویم نظرم هم کاملا صحیح است!!

شما در تاپیک ایجادی خود از رابطه سخن گفتید و از یاد بردن و غفلت از خدا...بسیار عالی
    ولی من بیشتر روی این اصل تکیه دارم که مسائل روان شناسی و عقده های درونی یک فرد و فشارهای جامعه از یک سو....زمینه انحراف را برای جوان امروزی بازتر می کند و سهل تر.

بله می دانم می گویید این عوامل دلیل نمی شود ولی من نقش این عوامل را هنگامی مورد تاکید قرار می دهم که گناه:::ناشی از عدم آگاهی و ریشه روان شناسی دارد...

یاد خدا همواره ارامش بخش قلب هاست و دل را برای خدا دوست دوستی پروراندن بسیار شایسته است و زمینه ساز بالا گشیدن خود.....در این هیچ شکی نیست.
    ولی جوان از لحاظ فیزیولوژی و روان شناختی در سیر رشد خود مراحلی را طی می کند که لوزما از ان حد طبیعی فرا رفته و مجرب به گناه(عدم آگاهی) می شود و این یک سیر اصولیست.....که در نظریات صاحب نظران روان شناسی مانند ""فروید هم دیده می شود.

پس ما نباید عوامل خارجی و داخلی و تاثیرگذار را از یاد ببریم و صرفا با گفتن اینکه از راه خدا غافل شده ایم...یا چرا فساد جامعه فرا گرفته نه تنها مشکلی حل نمی شود بلکه ما متهم به شعارزدگی می شویم...

اگر امروز انتقادی داریم و از وضع جامعه و افراد گله....بهتر است اولا بدبینی را از سخنان خود بیرون گشیده و دوما راه حلی برای این مشکلات ارائه دهیم ...
    صرفا با گفتن مشکلات ....جوانان و افراد هدایت نمی شوند........
    متشکر از صبوری شما و توجه تان....بنده بازهم مانند همیشه در آخر سخنان خود خاطر نشان می شوم که (این حرف ها تنها نظرات شخصی بنده است)..موفق باشید

مشتاقانه منتظر راهکارها و پیشنهاد های شما برای حل این مشکل(رابطه کنترل نشده) هستم...

2. کاربر روبرو از پست مفید حسین پور تشکرکرده است .

حسین پور (دوشنبه 18 خرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)