به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

RE: آیا قبول کنه یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط baran

یه سوال کلی دارم از دوستان تالار به تظر شما نفس این قضیه پررویی نیست با توجه به خصوصیاتی که از پسر و دختر گفتم خودم دو دید کاملا متافوت رو جلو روم دارم که دو مسیر کاملا متفاوت رو نشون میده:
    1. مگر پسر عروسک دست دختر خانومه یه بار آره یه بار نه! حالا که تو اون رابطه به جایی نرسیده یادش اومد ه! ( هر چند که دوست من خیلی زودتر از اینا متوجه شد که انتخابش غلطه و از عواقبش ترسید که 1.5 سال طول کشید و بعد تموم شد!) اون روزای سختی که پسر داشته چی!
    2. همه آدمها اشتباه میکنن خوب دختر اشتباه کرده! مگه چند سالش بود اون که قبلا رابطهای با پسری نداشته ! بی تجربگی کرده... ( الان دختر 23 و پسر 24) می شه جبران کرد مهم خوشبختی نهایی این دو نفره این که یه سری اشتباه ها که شایدم تاوان زیادی واسه طرفین داشته باشه قابل جبرانه.. مهم اینه که تو این دنیا بی سروته این دو نفر از خیلی نظرا بهم میانو می تونن همو خوشبخت کنن و به جای اینکه هر دو تاشون زندگی رو بگذرونن با هم ازش لذت ببرن ...
    کدوم یکیش به واقعیت نزدیک تره؟
    سلام دوباره:
    این سوالاتی که در ذهن شما نقش بسته است کاملا طبیعی است ولی شما در ابتدا باید نیت خود را مشخص کنید ...اگر با شناخت که از خانمی که دوست شماست دارید و می دانید وی حقیقتا نه تنها پشیمان شده بلکه عیوب موجود در رابطه قبلی را نیز برطرف کرده است و کاملا مصمم است که مجددا قصد شناخت ایشان را دارد و این بار قصد حرکت مشابهی که بار اول انجام داد را ندارد و کما اینکه با نامزد خود هم در نهایت رابطه بهم خورده است .... و کاملا مصمم است شما هم با توکل به خدا و نیت پاک خود می توانید قدمی برای وی بردارید البته بعد از سنجیدن تمام مراحلی که در بالا متذکر شدم....
    ولی اگر حتی ذره کوچکی شک دارید که دوست شما با شما صادق نیست و نیت اصلی وی را دقیقا نمی دانید قدم از قدم برندارید که گاهی ایستادن و پیش نرفتم بسیار بهتر است......چون آنزمان شما به علت عدم صداقت دوستتان با احساسش نه تنها شما چون عروسکی در دست دوست خود هستید که ان اقا هم همین طور خواهد شد .....
    پس به نظر من مهمترین چیز بررسی میزان صداقت دوست شما اول با خود و احساسش و در نهایت با شما و میزان پشیمانی و در عین حال میزان اصلاح شدن دوست شما و درس گرفتن از اشتباهاتش و عملی کردن آموخته های خود است ...

اگر وی در هرکدام از مراحل بالا کاملا ثبات ندارد پا پیش نگذارید.....

البته این نظر بنده است مطمئنا سایر دوستان هم نظرات خود را در تاپیکتان قرار خواهند داد تا شما با توکل به خدا و منطق خود بتوانید بهترین قدم را بردارید...

موفق باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید سارا بانو تشکرکرده است .

سارا بانو (چهارشنبه 20 خرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)