سارا خانوم عزیز اول با خودتون رو راست باشین هدف شما از ربطه با این آقا چیه؟ اگه واسه ازدواج هست که مصلما این راهش نیست این فرد اگه واقعا به شما علاقه داشته باشه باید اقدام جدی کنه و محبت زیاد از حد نتیجه عکس میده و اون رو دل زده تر می کنه به قول خانوم rsrs واسه مردا باید دست نیافتنی بود این رو هزاران تجربه اثبات میکنه آقایون تالار تایید کردن و با گشتی تو مشکلاتی که در همین رابطه در تالار مطرح شده می تونین بهش پی ببرین
ولی اگر هدفتون دوستی( که من بشخصه اصلا همچین رابطهای رو پیشنهاد نمی کنم چون آخرش صدمه دیدن شماست و دیر یا زود شما میمونید و یه روح آسیب دیده و زخمی و شاید هم اون موقع سنتون طوری باشه که واسه جبران و شروع دوباره با مشکلات به مارتب بیشتری روبه رو باشین)
راه حل درست به نظر من اینه : رابطتون رو با ایشون در حد خیلی کم نگه دارین کمتر بهش محبت کنین سعی کنین کمتر وابسته شین و از وابستگیتون کم کنین هر موقوع گفت بیا بریم بیرون قبول نکنین ... اجازه ندین راحت دستتون رو بگیره ... سر سخت باشین بگذارین تلاش کنه .. اسون به دست نیاین..
این رفتاراش هم نشانه اینه که سردرگمه نمی دونه چی کار کنه شاید اگه شما بتونین خوب رفتاراتون رو تنظیم کنید به نتیجه دلخواهتون برسین...

علاقه مندی ها (Bookmarks)