سلام:
طبق احترام به نظر دوستان عزیز و و همچنین لرد حامد گرامی:
ولی من نیز معتقدم کاش فکری به حال این دسته از افراد نیز می شد.....
البته کم نیستند افرادی که قبل از ورود به تالار روی تمام قسمت های ان دقت کرده و بعد با آگاهی و در صورت تمایل وارد می شوند ولی این حقیقتی از جامعه ماست که عده ای توانایی پرداخت نداشته باشند در صورتی که ممکن هست بتونن کمک بزرگی به تالار ما چه از لحاظ فکری چه از لحاظ اعتقادی و.... باشند...
حق عضویت در شرایط کنونی بهترین فاکتور بود و هست و کسی منکر فواید ان نیست ولی گاها هستند مواردی که چون شناختی بر روی تالار ندارند شاید حتی جرات پرداخت پول را نداشته باشند...مثلا به نظر من کمی اگر خود را در موقعیت آنها بگذاریم هم معقول است ..مثلا چند درصد ما بدون شناخت از تالاری یا گرفتن اطمینان کامل از اعضا آن عضو تالاری می شویم که حق عضویت دارد؟
اکثر ما بعد از مدتی فعالیت و تعامل با اعضا و یافتن اینکه این مکان با سایر مکان های نتی تفاوت دارد و اکثرا بعد از حل مشکلی که به خاطر آن وارد می شویم عضو تالار ماندیم چون ارزشمندی آن را درک کردیم.....پس کاش با تدبیری فرصتی برای این دسته هم سنجیده میشد..
هم دسته ای که پولی جهت پرداخت ندارند و هم دسته ای که پول دارند ولی اطمینان ورود اولیه را ندارند.....
به نظر من شاید و فقط شاید این گونه تالار تبدیل به ارائه نظرات شبیه به هم و تکراری شود چون بسیاری از اعضا بعد مدتی نظرات هم را می دانند و عدم ورود فرد جدیدی که حق سوال داشته باشد تالار را دچار روزمرگی در اینده خواهد کرد ...
همین مدت کوتاه را بنگرید ...مطرح کردن مشکلات کاهش یافته چون مگر اعضا قدیمی چقدر می توانند سوال یا کنکاش داشته باشند و این فضای تالار گرم با تعامل افراد قدیم با تازه ورودها زیبا می شود....
من مطمئنم دوستان خوش فکر و مدیر همدردی محترم برای حل این مشکل نیز تدبیری خواهند اندیشید.......
مثلا حداقل فردی که تازه عضو می شود حق ارسال 5 تاپیک داشته باشد تا کمی در تعامل با محیط قرار گیرد ومن مطمئنم بعد از علاقه مند شدن خود به خود عضو می شود ولی در قدم اول دادن حق عضویت برای خیلی ها که ارزش تالار را نفهمیده اند سخت خواهد بود....
البته این نظر من است و من نیز مانند سایرین تابع نظر جمع خواهم بود.....
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)