سلام برادر خوبم ::دیجیتال"" عزیز.
بنده هم دست نوشته های سرشار از عشق اما همراه با نا امیدی شما را خواندم.
دیجیتال عزیز در نوشته ها و توضیحات شما چند نکته به چشم می خورد که بنده اشاره خواهم کرد:::
1>>>>دیجیتال عزیز هنوز هم عاشقانه آن خانوم را دوست دارد ..حتی علارغم مسائلی که از او دیده و اعتمادش را از دست داده بازهم اتش عشق در درونش روشن است....
اما هیزم های این آتش هنوز خیس هستند....یعنی اینکه دیجیتال عشقش را نمی تواند کم رنگ تر کند یا فراموش ...چرا؟؟؟چون ::با مشاهده دل بستن خانومش به شخص دیگر ... خود را با آن شخص مقایسه می کند و اتش این عشق برحسب یک حسادت و رقابت استوار است
2>>>>دیجیتال هم مانند هزاران جوان دیگر دست به انتخاب زده و هیچ یک از ما هم شناخت کاملی به طرف مقابل نداریم و نمی دانیم دقیقا او کیست!!!
اما اشتباه اصلی دیجیتال را من در انتخاب غلط نمی دانم بلکه در ""نوع رفتارش"" در طی رابطه می دانم......
دیجیتال همیشه (برحسب دوست داشتن) به آن خانوم آزادی عمل بیش از حد داده...
یعنی از ابتدای اینکه متوجه دلبستگی خانومش شده بجای اینکه او را به ره درست راهنمایی کند با دادن آزادی عمل بیشتر و روشن نکردن راه صحیح و عدم شرط گذاری.... او را بیشتر متمایل به شخص دیگری کرده.(البته می دانم این اعمال از تواضع دیجیتال است)
اگر به توضیحات ""دیجیتال"" عزیز دقت نمایید در اکثر مواقع به این نکته اشاره کرده است که::
""به خانومش در مقابل دلبستگی که به ان اقا دارد می گویید:: به درونت مراجعه کن و ببین ایا واقعا می خواهی با من باشی........و یا هر موقع که متوجه رابطه ای بین خانومش و ان اقا شده ....به خانومش می گویید تصمیم با توست.
یعنی ""دیجیتال"" در این بین هیچ ارزشی برای خود قائل نمی شود و بالعکس حتی این حس را به خانوم منتقل می کند که من """لایق تو نیستم"""...
و این به نظر من بزرگترین اشتباه دیجیتال هست.
3>>>""دیجیتال"" در ابراز خود و نشان دادن خودش ...بسیار محتاط عمل می کند. حس عدم اعتماد به نفس را که فکر می کند دارد حتی به خانومش هم منتقل می کند و این آسیب جدی به رابطه می زند....
دیجیتال...اکثر خانوم ها به دنبال مردان قوی و صاحب نظر هستند تا به آنان تکیه کنند و بخصوص خانوم شما چرا>>> چون تجربه عاطفی بدی را تجربه کرده و به یک تکیه گاه محکم و به یک مرد واقعی و بیشتر مواقع جدی نیاز دارد..
در ضمن خانوم شما اگر می خواست شما چیزی متوجه نشوید هرگز ماجرا را تعریف نمی کرد و با هزاران دوز و کلک ان را مخفی می داشت.
>>>و در اخر من به ادامه رابطه خوشبین هستم ولی به شروطی::
الف)تغییر رفتار از سوی شما...و قبول داشتن خود و جدی بودن و نشان دادن تعصب به خانوم
ب)راهنمایی ایشان به مسیر درست همراه با ساپرد عاطفی ایشان از سوی شما
ج)تغییر خلق و خوی خانوم....اگر شما رفتار خود را تغییر دهید ولی ان خانوم تغییر نکند و همواره ان حس قبلی را داشته باشد::::من هم ادامه رابطه را صلاح نمی دانم.
دیجیتال عزیز بازهم منتظر توضیحاتت هستیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)