به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

RE: ماجرای تلخ من ...

ضمن اینکه تک تک جملات نقاب رو تایید می کنم، لازم می دونم این جمله رو براتون برجسته تر کنم:

>>در ضمن خانوم شما اگر می خواست شما چیزی متوجه نشوید هرگز ماجرا را تعریف نمی کرد و با هزاران دوز و کلک ان را مخفی می داشت.<<

اگر این دختر ناپاک بود، راههای دروغ و کلک زدن رو خیلی بهتر از اینها بلد بود، و طوری موضوع رو استتار می کرد که بویی ازش نبرید. (مثلا هرگز از ایمیلی که شما رمز عبورش رو دارید، برای سوالش در اون تالار استفاده نمی کرد. اصلا اونقدر اعتماد نمی کرد که رمز عبورش رو به شما بده، چون انسان های غیرقابل اعتماد به خوبی آگاهند که نباید به کسی اعتماد کامل کنند! و ...)

اتفاقا چند روز پیش با خانمی صحبت می کردم که می گفت دوستش از اون برای مخفی کردن ارتباطش با دوست پسرش استفاده می کنه. یعنی بعضی شبها به شوهرش می گه که با این خانمه ولی ...
    رابطه ش با دوست پسرش خیلی طولانی مدت شده بود و حتی گاهی بیش از 3 شب در هفته رو با اون می گذروند. بعلاوه موجبات آشنایی این آقا رو با شوهرش فراهم کرده بود و حالا اونها شریک کاری بودند.
    چیزیکه من رو متعجب کرد، این بود که چطور شوهرش تا حالا ماجرا رو کشف نکرده؟؟

اگه کسی تصمیم قطعی گرفته باشه که موضوعی رو مخفی کنه، هرگز اجازه نمی ده طرفش به این سادگی ها سر از کارش در بیاره.

نامزد شما دچار یک بحران شده. از کسیکه دوستش داشته ناامید شده، و بعد با کسی ملاقات کرده که منطقا تاییدش می کرده.
    شاید اگه ایشون تو این فروم مشکلش رو مطرح می کرد، خود شما بهش می گفتید که بی خیال نفر قبلی بشه و سعی کنه بهترین ارتباط رو با فردی که منطقا قبولش داره برقرار کنه.
    ایشون هم سعی کرده، اینطور نیست؟ (با نتیجه فعلا کاری ندارم، چون اطلاعات کافی در دسترس نیست)
    در ضمن اگه ایشون اینجا می پرسید که از عشق سابقم به نامزدم بگم یا نه، شک نکنید که اکثرا می گفتند که بهش نگو!!
    البته من شخصا این بی صداقتی رو تایید نمی کنم، و معتقدم که اگه ایشون از اول از عشقش با شما صحبت می کرد، هم حقی از شما ضایع نشده بود، و هم هر دو بهتر از این نتیجه می گرفتید.

بنابراین نظر من هم اینه که طرفین در "نوع رفتارهاشون" دچار اشتباه شدند.

پیشنهاد می کنم که فعلا چیزی بروز ندید، و از طریق همون فرومی که درش مشکلشون رو مطرح کردند باهاشون ارتباط برقرار کنید.
    شاید وقتی بعنوان یک ناشناس باهاش همفکری می کنید، بهتر به قلبش آگاه بشید.

2. 6 کاربر از پست مفید THEN تشکرکرده اند .

THEN (دوشنبه 25 خرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)