به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: ماجرای تلخ من ...

سلام digitalman
    باید به خودت اجازه دهی كه زمان بیشتری را سپری كنی، در این مدت كمتر به این احساسات كه برشمردی پر و بال بده...، چون احساسات چون موج لحظه ای هستند و مانند جزر و مدها هستند.. و هیچكدامش سطح و افق گسترده شما را نشان نمی دهند. حتی نتیجه گیری های به ظاهر منطقی هم در این شرایط عمیق نیست و بعدا رنگ می بازند.

شما اكنون، بسیار احساست در این مسئله آسیب دیده است. تكه بسیار مهمی در صحبتهای این خانم بود كه اشاره داشت ، «شما را قویتر و منطقی تر از این میزان كه هستید، می دیده است.» اما انتظارات این خانم با شما، و انتظارات شما با این خانم تناسب نداشته است.
    digitalman تصور می كنم اگر بتوانی یك یا دو هفته ای شرایط بیرونی مناسبی برای خودت فراهم كنی و بگذاری زمان بگذرد، به راحتی می توانی تصمیم بگیری و خودت تجزیه و تحلیل كنید.
    چند اشتباه كه وضعیت را به اینجا رسانده است:
    1 - این خانم باید این رابطه را قطعا پایان می داد و بعد شما را برای خواستگاری پذیرا بود.

2 - همچنین بهر حال این خانم نباید شما را با آن آقا مرتبط می كرد و شما هم نمی بایست برای حل مسئله دخالت می كردید.

3 - اما مشكل اساسی كه من همیشه مخالفت علنی و قطعی خودم را نسبت به آن اعلام می كنم و اكنون هم در این رابطه بالاترین مشكل و ریشه همه این شوكها می دانم، تجسس شما و از همه بدتر روش شما در این زمینه بوده است. در واقع عذابی كه می كشید نتیجه خطای اساسی خود در ورود به خصوصی ترین بخش یك انسان است. ما با ازدواج صاحب همسرمان نمی شویم. بلكه با حفظ كرامت انسانی او با او همراه میشویم. ما ممكن است اجازه داشته باشیم همسرمان را طلاق دهیم یا جدا شویم، اما اجازه ورود به حیطه خصوصی او را نداریم.
    این نكته آنقدر مهم هست. كه من به عنوان مهمترین درس این مشكل برای شما متذكر می شوم.

4 - همچنین شفاف سازی توام با اعتماد در رابطه، بهترین جایگزین برای روشهای تجسسی و حدسهای بدبینانه هست:
    تفسیر احساسات دیگران به نفع خودمان نشانه شیفتگی و تفسیر احساسات دیگران به ضرر خودمان نشانه پارانویا هست و پذیرفتن عین احساسات از زبان دیگران نشانه واقعیت گرایی و عقلانیت هست.

خلاصه:

بگذار زمان بگذارد، و به نتایجی كه تحت این فشارها می گیری بی اهمیت باش چون دوام نخواهد داشت.

در ضمن جزء روش منطقی در ازدواج اینست كه با كسی ازدواج كنیم كه برایمان جذابیت دارد و دلبستگی ایجاد شده است. در واقع عنصر ضروری شروع فرایند خواستگاری و ازدواج مسئله جذابیت هست. اما جذابیت و علاقه كافی نیست.

2. 10 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 31 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)