به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

RE: ماجرای تلخ من ...

سلام

ديجيتال من، عزيز صبوري خودت رو حفظ كن ؛ طبق يه آزمايش عملي و تجربي بهت ميگم كه تحت تاثير احساسات قرار نگير و صرفا به خاطر توجيه هاي كسي سريع نظرت رو عوض نكن ؛ دوست عزيز اگر شما با تعمق و تفكر به اين نتيجه رسيديد كه توجيه هاي اين خانم ( البته لازم به ذكر است كه بنده اصلا اين توجيه ها برايم قابل قبول نيست و هيچ اعتقادي به حرفهاي .... اين خانم ندارم ) اما شما بهتر ايشان را مي شناسيد و مي توانيد بهتر قضاوت كنيد ، اگر به اين نتيجه رسيديد كه توجيه هاي اين خانم بي پايه و اساس نيست!!! بعد از تعمق و تفكر اگر باز صلاح دانستيد مي توانيد تمام شرايط، ضوابط انتظارات و تعهدات خود را با ايشان و خانوادشان به صورت قاطعانه مطرح كنيد و حتي شرط بگذاريد ؛ زيرا زندگي شوخي بردار نيست اگر اين خانم شرايط ضوابط تعهدات و الزامات شما را پذيرفتند و از سر صداقت ( واقعي نه ساختگي ) وارد شدند ميتوانيد باز هم به ايشان فرصت دهيد .
    البته شايد بنده سختگير باشم - اگر من جاي شما بودم همان تلفن اول ايشان كافي بود تا اين ارتباط را قطع كنم، البته شايد اگر از همان ابتدا برخورد قاطعي با آن آقا مي داشتيد كار به اينجاها هم نمي كشيد و نامزد شما هم حساب دستش مي آمد؛ متاسفانه برخي از خانمها ظرفيت آزادي و احترام و بها دادن بيش از شأنشان را ندارند و بايد تحت كنترل باشند دوست من به شما عرض مي كنم واقعيت اين است كه انسان لازم نيست هميشه مهربان و خونسرد باشد!! زيرا گاه اين مهرباني ممكن است به ضرر اشخاص نادان باشد- مهرباني ؛ آزادي بيش از حد و بها دادن براي انسانهاي خودساخته و فارغ از احساسات سطحي بسيار مفيد است - اما براي برخي سم است !! و آنان را از مسير اصلي خارج و به پرتگاه مي كشاند!!! به ياد داشته باشيد گاهي يك سيلي دوستانه بهتر از نوازش كردن دلسوزانه جواب مي دهد !
    برادر خوبم ديجيتال من عزيز هر چند كه ممكن است احساستان نسبت به ايشان قوي و در حال حاضر غير قابل كنترل باشد اما به عنوان كسي كه در اين زمينه بيشتر از شما تجربه داره بهتون ميگم از همينجا يا با احساس خودتون كنار بياييد و با صبر و حوصله مسائل را بررسي كنيد وسپس تصميم بگيريد يا هر چي هست تمومش كنيد چون اگر تصميم قاطع نگيريد ممكن است سرد شويد و نسبت به اتفاقاتي كه افتاده بي تفاوت شويد اين همان زنگ خطري است كه با توجيهات بيشتر اين خانم شما را تهديد خواهد كرد پس از اين مسائل هر چند به نظر ديگران كوچك باشد نگذريد !! اين به نفع هر دوي شماست .

2. کاربر روبرو از پست مفید آرمان 26 تشکرکرده است .

آرمان 26 (دوشنبه 25 خرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)