سلام...خب اگر سرکاری نیست باید یک چیزی بنویسم::
اولا>>بستگی به این داره که مکانش کجاست..شاید همه نتونن بیان(اخه ما که اهل تهران نیستیم)...
دوم>>اهل مهمانی ""زیاد"" نیستم....البته "کم" هم نیستم!!!:P
ابتدا دنبال ادرس می کردم(اخر آردرس پیدا کردن من ماجرایی داره)....بعد که رسیدم به محل مورد نظر""حالا اگر واقعی باشه یا مجازی""....خب مشخصا هیچ کس را نمی شناسم ولی می تونم حدس بزنم چی به چیه....
بعد میان اون همه آدم ....سلامی می کنم..اگر جواب دادن چه بهتر اگر هم سکوتی حاکم شد که..................
بعد اجازه می خوام یه سوالی بپرسم::می پرسم ....معرف را نمی شناسم و حتی کسی را این میهمانی را ترتیب داده ....قضیه این میهمانی چیست؟؟ ایا اعضای تالار این جا هستند؟؟؟
راستش سکوت عجیبی حکم فرماست ..شاید به این دلیل هست که کسی همدیگرو نمی شناسه و شاید هم دارن فکر می کنند می تونن کسی رو بشناسن و حدس می زنن...شایدهم اونقدر همدیگرو می شناسن که از حرف زدن سیر شدن
ولی چون دعوت یه جورایی دعوت از طریق تالاره و اون کسی که من هم ""خیلی دوستش دارم"" و گاهگاهی هم اذیتش کردیمه.......""استرس"" دارم.
سعی می کنم این استرس کوچیک رو با پوشیدن یه کت و شلوار رفع کنم( اخه کت و شلوار یه جورایی حس خوبی بهم میده).
و اگه اون دعوت کننده رو ببینم بهش میگم::::>>>دلم برایت تنگ شده...نگاهت قرار سکوت نداشت!!! بیشترها هم شما را رنجانده بودیم...."سلام"![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)