سلامنوشته اصلی توسط آرمان 26
کارهای خلاقانه شما را همیشه مورد تشویق و تائید قرار داده ام. اما باید یاد بگیریم طوری تعامل برقرار کنیم و دقت کنیم که ارتباط به صورت سازنده شکل بگیرد.
الان اگر بگویم لطفا به جای عبارت بالا یک عبارت مناسب تر انتخاب کن و در پست بعد قرار بده. باز می گویی از اصل موضوع تاپیک طفره رفتم.
واقعا در این تالار اگر نتوانیم ارتباطمان را بهتر و متعادل تر با دیگران بر قرار کنیم نمی توانیم محتویات را انتقال دهیم.
دقت کنید در این تالار اکثرا از جمله خودم به هنرمندی، دلسوزی ، خلاقیت و ... شما اذعان داریم. چرا هر وقت به هر ترتیبی نظری دگر باره می دهیم عصبانی می شوید؟
به خدا ما اعتراضی به شما نداریم. اما می توان از ادبیات لطیف تری استفاده کنیم و این وقتی امکان دارد که با تاخیر صحبت کنیم.
البته خودتون می دانید همه افراد در زدن تاپیک و ادامه آن نیازی به اجازه مدیر ندارند. و مدیر هم مخالفتی نمی کند. لیکن شما نظر بنده را خصوصی خواسته بودید و من هم نظر دادم، شما باید تحمل مخالف شنیدن را داشته باشید.
اما به هر حال مخالفت من عملی نیست. و در مورد سئوالهایی که پرسیده بودید هم در اولین فرصت مفصل پاسخ خواهم گفت، فقط خواهش می کنم شما با سایر دوستان ادامه دهید تا کار متوقف به من نشود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)